25 Eylül 2011

Mehdiyetin Zemini


Türkiye’de büyük bir devrim oldu. Birkaç yıl içerisinde Türkiye çağ atladı. Çok değişti. Bir şey oldu Türkiye’ye. Mehdiyete en uygun hale getirdi Allah zemini. Türkiye’yi karanlığa götürenler etkisiz hale geldiler. Allah akıllarını aldı, ferasetlerini aldı. Türkiye’nin kapısı sonuna kadar açıldı, ferahladı Türkiye, bir güzellik geldi. Bereket verdi Allah Türkiye’ye. Ekonomik kriz her yeri sardığı halde Türkiye atakta maşaAllah. Manevi atak var. Karanlık ve küfür dağıldı. Deccaliyetin zararı kalktı. Bir şey oldu. Dikkatli bakanlar çok büyük hayretle bunu görürler. Ama dikkatli bakmak lazım.

Eskiden on yılda bir, üç yılda bir, beş yılda bir duyduğumuz İttihad-ı İslam sözünü artık her gün duyuyoruz. Allah’a çok şükür vesile olduk. Daha önce iki yıl önce, üç yıl önce kimse ağzına dahi almıyordu. Tahmin tahayyül dahi edilemiyordu, düşünülemiyordu. Şimdi ana gündem oldu. Vesilemizle elhamdülillah Allah vesile etti. Demek ki ekilen tohumlar sümbüllenmeye başladı. Ne diyor: “Hz. Mehdi (as) zamanında tohumlar sümbüllenecek. Biz de kabrimizden Allah’a şükredeceğiz”. Nur talebelerinin artık tohumlarını çatlattıkları ve sümbüllenmeye başladıkları dönem olduğunu görüyoruz. Daha önce hiç konuşmadıkları konuları konuşmaya başladılar.

Tabii orada bir zulüm uygulandı 12 Eylül döneminde. Acı çeken on binlerce insan oldu. Çok acı çektirdiler. Ama hakikaten Türkiye adeta gitmişti. Komünistler sokak sokak, köy köy işgal etmişti aşağı yukarı. Büyük bir felaket dönemiydi. Ülkücü gençlik o dönemde bayağı direndi komünizme karşı. Akıncı gençlik direndi. Ama öyle pek sakin bir ortam yoktu, çok perişan bir ortam vardı. O devri bilenler bilirler. Fakat 12 Eylül’de de bu kadar sertliğe gerek yoktu. Bu kadar acı çektirmeye gerek yoktu insanlara. Daha demokrat, daha sıcak, daha kolay halledilebilirdi. Ama kader öyleymiş işte, Allah’ın takdiri.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''15 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder