25 Eylül 2011

Sebepler Dairesi



İttihad-ı İslam’ın ani gelişmelerin başlamasının nedeni Hz. Mehdi (as)’ın bereketidir, Mehdiyettir. Allah Hz. Mehdi (as)’ın yüzü, suyu hürmetine İslam ahlakını dünyaya hakim ediyor şu an. Yoksa hakim olacak gibi görünmüyordu. Mesela rejimleri yıktı Allah. Anormal sistemleri yıkıyor. Her şeyi Müslümanların lehine çevirdi. Adım adım gelişiyor. Ağızlarına dahi almak istemiyorlar Mehdiyeti. Ama Mehdiyetin vesilesi ile oluyor bunlar. Şimdi bir süre sonra bunu alenen ve açıkça görecekler. Çok geç kabul edecekler. Bundan dolayı utanç duyacak bir kısmı. Bunu 10 yıl, 15 yıl görememek çok çok acayip bir şeydir.  Peygamberimiz (sav) söylüyor. Kuran işaret ediyor. Bediüzzaman tarih vererek, yer vererek, ne yapacağını belirterek söylüyor. Akıl almaz şekilde örtbas ediyorlar.
İttihadı İslam neden dolayı oluyor? Kıyamet neden durduruldu, değil mi? Kıyamet kopacakken durduruluyor Allah tarafından. Niye durduruldu? Bunu araştırmıyorlar. Neden İslam dünyaya hakim oluyor? Bunu da araştırmıyorlar.  Allah Hz. Mehdi (as)’ı sebep ediyor. Nasıl İslam’ın dünya hakimiyetinde Peygamberimiz (sav)’i  sebep ettiyse şimdi de İslam’ın dünya hakimiyetinde de Hz. Mehdi (as)’ı vesile ediyor. İnşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''17 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder