25 Eylül 2011

Pkk'ya Çözüm


PKK’ya karşı ilmi mücadele yapılması gerekiyor daha hala demagoji yapıyorlar. Televizyona çıkmışlar iki saatten beri konuşuyorlar, boş konuşuyorlar, havanda su dövüyorlar. Senin karşında Komünist, Leninist bir sistem var. Sen buna cevap veriyor musun? Yok. Sen komünizmi, Leninizm’i yok hükmünde sayıyorsun. O zaman da o da seni yok hükmünde sayıyor işte. Ve baş edemiyorsun o zaman.  Bak Bediüzzaman diyor “ancak iman hakikatleriyle materyalizme, Darwinizme karşı ilmi çalışmayla, Kuran hakikatleriyle karşı konabilir. Siyasetle karşı konamaz, polisiye tedbirlerle, askerle karşı koyamazsınız” diyor. “Koskoca Çin’i esir aldı” diyor. Kardeşim daha nasıl anlatılsın? Örnekler var her şey var.“PKK ile bir gidip görüşüp anlaşalım” diyor. Ne anlaşacaksın? Adam komünist işte. Anlaşmanın maddesi şu: adamı sen komünist yapacaksan, ona bağımsız komünist devlet kurduracaksan, silahlanmasını sağlayacaksan, bir de para istiyor üstüne ayrıca, “para da vereceksin” diyor. “Bak ben buraya devlet kuracağım, üstüne para da vereceksin bana” diyor. “Silah da vereceksin” diyor. “Ben ayrı ordu kuracağım” diyor. Yapmazsak ne olacak? “O zaman öldürürüm sizi”, “saldıracağım”, diyor. Adam psikopat işte, “ben deliyim” diyor adam. “Ben komünistim, Marksist-Leninist’im ve terörle ben bunu elde edeceğim.” Yok; “yoksa tehditle seni hizaya getireceğim, ne diyorsun?” diyor. Böyle şey olmaz. Komünizmle pazarlık olmaz. Leninizm ile pazarlık olmaz.


Komünizm dayatmacıdır, kararlıdır, ideali vardır, hedefi vardır. Onu elde edinceye kadar her yolu mubah görür. Terörü de estirir. Fikirle, akılla, anti komünist, anti Darwinist faaliyetle çözüm olur, başka türlü olmaz. Pazarlık, mazarlık hiçbir şey. Bununla netice alınamaz. Ama istihbarat amaçlı olabilir pazarlık tabii, o ayrı. Ondan gibi görünebilir devletin istihbaratı, yapabilir. Çaktırmadan alır hatta kıyafet giyer, onlar gibi görünür,  aralarına girer istihbarat toplar. Veyahut onlarla anlaşma yapacakmış gibi görünür, “Ne istiyorsun sen arkadaş?” der. Oradan bilgi toplar, devlete sunar, o ayrı mesele. Ama devletin MİT’i hiçbir zaman için komünizme boyun eğmez. Anlaşma yapmaz.  Ne anlaşma yapacak? Öyle bir şey olmaz. MİT elemanları seçmecedir hepsi. Asil, necip insanlar. Hep vatansever, hep aklı başında insanlar olur. Dolayısıyla MİT’ten öyle acayip bir insan çıkmaz, gönülleri rahat olsun. İyi niyetle yapmışlardır. İstihbarat amaçlı yapmışlardır. Yoksa komünistlerden onlar nefret ederler. PKK’dan nefret ederler. Ama devletin menfaati için sezdirmeden bilgi almak isteyebilirler.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''16 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder