11 Eylül 2011

İsrail ve Türk İslam Birliği


Bazı yazarların Dışişleri Bakanı’nı ve hükümeti İsrail ile arayı açtıklarını söyleyerek eleştirmesi üzerine:

Bu konuyu çözecek olan da Hz. Mehdi (a.s.)’dir. Çünkü Hz. Mehdi (a.s.)’nin zuhurunda hem İsrail huzura kavuşacaktır. Uçsuz bucaksız bir rahatlık içerisinde olacaktır, zenginleşecektir. Filistin tam özgürlüğüne ve güce kavuşacaktır. Ve bütün bölge cennet gibi olacaktır. Ne kavga, ne gürültü, ne anarşi, ne terör, ne şu, ne bu.  Dindarların alabildiğine rahat olduğu, çok huzurlu yaşadığı güzel bir gün olacaktır. Yoksa şu anki kilitlenme; bu katlamalı devam eder. Bu çözülecek bir şey gibi pek görünmüyor.  Ama yine de uğraşacağız inşaAllah, özür dilemeleri için aracı olacağız. Tazminat için de aracı olacağız inşaAllah. Fakat Filistin’le olan çekişme, bu olaylar öyle duracak gibi, herhangi bir şekle şemale girecek gibi pek görülmüyor. Ancak Hz. Mehdi (a.s.)’ın manevi kılıcıyla, ilmiyle, sevgisiyle ortadan kalkacak. Onların beklediği Shiloh Mehdi ile bizim Mehdi’miz aynı. Bir tane vardır ahir zamanda Hz. Mehdi (a.s.). Hz. İsa Mesih (a.s.) de ona yardımcı olarak geliyor, yani vezir olarak. “Vezirlerin en gözdesidir” diyor zaten hadiste, Hz. İsa Mesih (a.s.) için.   

Bize ahirette sorulacak soru; Kuran'a uyduk mu uymadık mı, bu. Biz Kuran'da ittifak edelim. Tartışılacak konulara girersek İttihad-ı İslam kıyamete kadar olmaz. Bir kere bu konuda ittifak edeceğiz. Geçmişi unutacağız, Kuran'a tabi olacağız. Sünnet ve Kuran, o kadar inşaAllah. Onunla baş olunur mu? O zaman hiç kimse kimseyle birleşmez. Ne İsrail ile birleşebiliriz, ne Arap kardeşlerimizle birleşebiliriz, Araplarla da birleşemeyiz, onlarla da çok olay var. İran'la da birleşemeyiz, Yunanistan'la da birleşemeyiz, Rusya ile de birleşemeyiz. Bunları bırakacağız, geçmişi unutacağız. Af gözüyle bakıp şefkatle birbirimize sevgi duycağız inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''5 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder