27 Eylül 2011

Israel National News Röportaj


Israel National News - Hana Levi Julian ile Canlı Röportaj

Museviler Hz. İbrahim (as)’ın evlatları. Hz. İsrail (as)’in evlatlarısınız. Sizleri çok seviyoruz biz. Şefkat duyuyoruz. Kıyamete kadar İsrail orada olacaktır. Mutluluk ve güzellik içinde, iyilik içinde yaşayacaksınız. Savaş da olmaz ayrıca. Türkiye ile hiçbir şekilde İsrail savaşmaz.  O dostluk ve kardeşliği sonuna kadar devam ettirecektir göreceksiniz. Bu tip sözler her zaman duyulur. Daha önce de “Yunanistan ile Türkiye savaşacak” derlerdi. “Başka ülkelerle savaşacak” derlerdi. Hep böyle şeyler duyulur. Ama pratikte olmaz. Bu konuda gönlünüz rahat olsun. İsrail’in gençleri, Filistin’in gençleri, Türkiye’nin gençleri hep birbirlerine sarılacaklar, arkadaş olacaklar, kardeş olacaklar. Biz Moşiah’ın devrindeyiz, Hz. Mehdi (as)’ın devrindeyiz. Güzel bir devirdeyiz, hayırlı bir devirdeyiz. Tevrat’ın belirttiği devirdeyiz. Üç bin yıldan beri beklenen Kral Mesih’in devri artık başladı. Bundan sonra ne İsrail’e bir acı gelir, ne Türkiye’ye bir acı gelir, ne Filistin’e bir acı gelir. Şeytanın hayatı son buldu artık. Bundan sonra barış ve kardeşlik olacaktır. Her sözümün doğru çıktığını görüyorsunuz. Şu ana kadar her sözüm doğru çıktı. Bu sözümün de doğru çıktığını göreceksiniz.

Her zaman Hz. İbrahim (as)’dan da nefret edilmesini söyleyenler olmuştur. Hz . Musa (as)’dan da nefret edenler olmuştur.  Ama her zaman hak galip gelmiştir. Biz mazlumları hiçbir şekilde ezdirmeyiz. Yani Türk milleti olarak bizim ruhumuzda şefkat, sevgi, dostluk ve kardeşlik hakim. Bütün Anadolu halkı böyledir. Bütün İstanbul halkı böyledir,  İzmir’e gidin böyledir. Sizlere karşı sevginin dışında Türkiye’den başka bir şey çıkmaz. Size öfke duyan insanlar binde bir ancak vardır, binde bir. Bunun da bir önemi yoktur. Sizi ezici çoğunluk seviyor. Ve Türkiye size dosttur. Yani Türk milleti size dosttur.  Bu konuda en ufak bir tereddütünüz olmasın. Hatta gelin zaten davet de ettik. Gelecek olan hahamlar da var. İsterseniz siz de gelin. Ben şeref duyarım. Çok hoşuma gider. Beraber gezelim İstanbul sokaklarını, soralım, “İsraillileri seviyor musunuz, sevmiyor musunuz?” Herkes sevdiğini söyleyecektir. Gereksiz tedirgin olmayın. Gönlünüz rahat olsun. Savaş da olmayacak. Hiç o tip bir gerilim de olmaz. Bunlar geçici sözlerdir. Geçici konuşmalardır. Bir süre sonra her şey düzelip, en güzel hale gelecektir. Türk-İslam Birliği olacak biliyorsunuz. Türk-İslam Birliği içerisinde İsrail de olacaktır, bağımsız bir devlet olarak. Kardeşçe, dostça çok güzel yaşayacağız. Güzel günler önümüzde. Neticeden olacak olay budur. Bunun dışında şeytanın hareket edeceği bir alan kalmamıştır.

Sayın Erdoğan’ı millet olarak tanıyoruz. Ben de tanıyorum. Gerçi görüşmüşlüğüm yok ama tanıyorum. İnanın şefkatli bir insandır. Karınca dahi ezmez. Çok şefkatli bir insandır. Ben garanti veriyorum. Türk-İslam Birliği içinde şerefli yerinizi alacaksınız. Çok güzel, hoş, güzel bir hayat yaşayacaksınız. Allah’a güvenin, Moşiah’a, Hz. Mehdi (as)’a güvenin. Tevrat’ta Allah’ın vaadettiği günler başladı. Bütün o bölgede huzur içinde, güvenlik içinde yaşayacaksınız. Filistin de son derece rahat edecek, sizler de son derece rahat edeceksiniz. Sizleri şefkatle kucaklayacağız. O tip bir zulme hiçbir Müslüman “evet, kabul” demez. Radikal unsurların her zaman sayısı azdır. Yani böyle kan dökücü, şiddet yanlılarının sayısı her zaman azdır. Bizim milletimiz hep barışcıldır, sevecendir. Laik, Atatürkçü bir düşünce içindedirler. Aydın Müslümanlık anlayışı vardır. Yobazlığa karşıdır Türk milleti.
Türkiye’de bir radar üssü kuruluyor. Bu radar üssünün en önemli özelliği nedir biliyor musunuz? İsrail’i nükleer bir saldırıdan korumaktır ve erken uyarı sistemidir. Bunun sizin için yeterli olması lazım, bu delilin.
Bu NATO’ya ait bir tesis. Hem Türkiye, hem NATO. Yani herhangi bir ülkeye yapılacak bir saldırıya karşıdır. Sırf Türkiye için değil. Türkiye ve komşularına yapılacak bir saldırı içindir.  Hangi ülke saldırırsa saldırsın erken uyarı sistemidir ve roketi havada yakalamak için kurulmuş bir sistemdir. Daha yerinden kalkmadan havada vurmak için kurulmuş bir sistemdir. Yani size teknik detaylar verebilirim. Ama bu herkesçe bilinir. Malum olan bir şey. Bu sizin için Türkiye dostluğu açısından çok açık, net açık delildir. Gönlünüz rahat olsun. Bütün komşularımızı seviyoruz. Sizi de çok canımız gibi çok seviyoruz. Ermenistan’ı da seviyoruz, Azerbaycan’ı da seviyoruz, hepinizi kucaklıyoruz. Sevgi doluyuz, gönlünüz çok rahat olsun.

Tevrat da, Kuran da barışı anlatır hep. Aksine müsaade etmeyiz. Bütün İsraillilere Selam, Filistinlilere Selam, hepsine sevgiler, selamlar ediyorum. Hıristiyanlara, Musevilere, Müslümanlara, hepsine sevgilerimi sunuyorum.

Erdoğan hakikaten çok şefkatli bir insan. Dindar, mümin, muttaki bir insan. Allah’tan korkan, beş vakit namazında bir insan. Öyle sürpriz hareketler yapacak, sürpriz çıkışlar yapacak bir insan değil. Ayrıca meclis var, bakanlar var. Gayet makul bir insan Başbakan.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''21 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder