28 Eylül 2011

Deccalin Hipnozu

Fotosentez, hücrelerin içi, ne kadar ince ilimle yaratmış Allah dünyayı. Kromozomlara bakıyoruz elektronik beyin gibi, hücreye bakıyoruz elektronik beyin gibi her yer akıllı. Atomlar akıllı, hücreler akıllı, kromozomlar, herşey. Muhteşem bir akıl her yere hakim. Sırf şu fotosentez olayı, sentetik elde edilemiyor adamlar. Akıl almaz bir bilimsel uygulama var, akıl almaz bir teknoloji var. Her yerde Allah’ın ince sanatı var, çok şaşırtıcı. Düşünüyorum, kendim de düşünüyorum, simsiyah, karanlık beynin içerisinde rengarenk ortama bak. Dışarıda ışık yok, ne kadar normal karşılıyor insanlar bunu. “Ne var bunda tabi kafamızın içinde ışık olur” diyor. “Işığı kim görüyor?” diyorum. “Ne var biz görüyoruz” diyor. Sen kimsin? Aslında insanların büyük bir bölümüne efsun yapılmış gibi. Yani bir şey olmuş. Aslında tam berrak hale gelse insan aklı, insanlar delirebilir olayın şiddetinden tam berrak olsa kafaları. Müthiş bir gaflet var o yüzden fark edemiyorlar. Akıl almaz bir gaflet var. Televizyon kanallarına falan bakıyorum ihtiyar teyzeler falan hepsi kendi halinde işinde gücündeler. Allah’ı düşünen insan nadir oluyor. Bu kadar sanata, bu kadar inceliğe, bu kadar detaya rağmen. Deccal dünyaya efsun yapmış bütün insanları uyuşturmuş adeta, %99’u uyuşmuş vaziyette. Beyin fonksiyonlarını bozmuş insanların, düşünemeyecek hale getirmiş


Mesela bir tanesi bile şu iman hakikatlerinden yeri yerinden oynatacak bir olay. Hayret etmemeleri skandal, çok şaşırtıcı. “Ne var?” diyor. “Gayet normal” diyor. Fakat hazırlanan filmler de daha o büyüyü bozacak tarzda olması lazım. Yani o efsunu kıracak tarzda olması lazım. Efsunun kırılması, büyünün kırılması ayrı bir ilimdir. Onun için özel bir çalışma yapılması gerekiyor. Mesela monoton tek bir ses hipnoz yapar. Aynı adam aynı konuşma olmaz.  Mutlaka değişik şahıslarla, değişik anlatımlarla dünyada ki o hipnozun kaldırılması lazım. Derin hipnoz halinde insanlar.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''24 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder