27 Eylül 2011

Mehdi (as) Baskıdan Çekinmez, Hakkı Söyler.

İnsanların çoğu haksızlıklarla ilgili konuşmalardan etkilenmezler. Bir çok kişi haksızlıktan her zaman bahseder. Bazen komünistler de haklı oluyorlar bazı konularda. Onlar da adaletsizlik var, işte savaş var diye şikayet ediyorlar. Tabii kendi uygulamaz ama şikayet eder. Dolayısıyla bunları pek dinlemez. Dünyanın genelinde, % 99’unda bir korkaklık var zaten. Çekingen ve neme lazımcı insanların büyük kısmı. Diyorlar, “bizim etimiz ne budumuz ne?” Mesela adam farz edelim devlet başkanı oluyor Amerika’da. Ya diyor “şimdi karşımıza Ermenileri alırız, Yahudileri alırız” veyahut işte “Müslümanları da karşımıza alırız” diyorlar veyahut “belirli ülkeyi karşımıza alırız. İdare-i maslahatçı olalım” diyorlar. Yani tam hak olan neyse söyleyemiyorlar, çekiniyorlar. Baskıdan çekiniyorlar. 


Bir tek Hz. Mehdi (as) baskıdan çekinmez, hakkı söyler. Hz. Mehdi (as)’ın avantajı odur. Hangi lider olursa olsun yalnızdır. Kim olursa olsun yalnızdır. Çok küçük bir çevresi vardır. Liderlerin öyle büyük bir çevresi olmaz. Ama Hz. Mehdi (as)’ın çevresi bütün İslam alemi olacağı için çok güçlüdür. Allah’a dayanıyor Hz. Mehdi (as) ve Müslümanlara. Müslümanların desteği var, Allah’ın, meleklerin desteği var o yüzden çok güçlüdür. Ama şu an dünya liderlerinden hiçbiri çıkıp adaletsizlik için net tavır koyamıyor dikkat ederseniz. Obama da çekingen üslup kullanıyor, denge politikaları güdüyor, yarım ağız konuşabiliyor. Çünkü onu da görevinden alırlar. Anında atabilirler, suikast düzenleyebilirler, baskı yapabilirler, basın saldırabilir, her şey olabilir. Onun için ortalı gitmek zorunda hissediyor kendini. Bir başkasına bakıyoruz yine aynı kafada oluyorlar. Hz. Mehdi (as) işte budengesizliğe son verecek. Çünkü Hz. Mehdi (as) etkilenmiyor. Şeytan ve deccal orduları baskı yapıyor, ama Hz. Mehdi (as) hiçbirinden yılmaz. Hadiste de var. “Önüne dağlar çıkar” diyor, “dağları deler geçer" diyor, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''22 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder