11 Eylül 2011

Hz.Hızır


11 Eylül Olayında Hz. Hızır (as)’ın Görevli Olması İle ilgili:

Hz. Hızır (as)’ın mantığıyla, halk mantığı aynı değildir. Çok farklıdır, çok ince hesapları vardır Hz. Hızır (as)’ın. Denize bir taş atar. Oradan dalga gelir gelir, dalga kıyıdaki böceği suyun içine düşürür. Böceği oradaki bir kurbağa kapar. Kurbağa onu kaparken hoplar, oradaki atı ürkütür. Çok acayip sistemleri vardır. Zincirleme planlar yapar, Hz. Hızır (as) Allah’ın dilemesiyle11 Eylül; hem İslam’ın hem dindarlığın gelişmesine çok güçlü bir şekilde sebep olan bir olaydır.  Müthiş dindarlık artmıştır. İslamiyet’e eğilim müthiş artmıştır. Afganistan’ın işgaline sebep olmuştur, Irak’ın işgaline sebep olmuştur. Afganistan ve Irak’ın işgali Hz. Mehdi (as)’ın çıkış alameti mi? Hz. Hızır (as) onu kitapta okudu mu? Okudu değil mi? Hadiste var. Hz. Hızır (as) ince plan yapar onu söyleyeyim. Libya’da da ince plan yaptı, Mısır’da da ince plan yaptı, Türkiye’de de ince plan yapıyor. Siyaseti yönlendirir, orduları yönlendirir, olayları yönlendirir. İşin doğrusu biz dedik ki o binanın temeline atom bombası koydular. İşte ona benzer bir düzenek kurdular. Bizim bildiğimiz anlamda bir atom bombası değil o. Lut kavmine de kullanılan bir bomba çeşidi bu. Lut kavmine de kullanılmıştır bu bomba. Aynı bomba orada da kullanılmıştır. Binanın dibine birisi yerleştiriyor aynı bombayı. Çok basit iki maddenin birleşmesiyle oluşan bir şey. İnsanların hiç aklına gelmeyen bir şey. Oraya geldiğinde adamlar, “biz  burada kim varsa hepsini yok edeceğiz. Siz sabahtan erkenden çıkın” diyorlar. Hz. İbrahim (as) diyor ki; “orada Lut (as) var”. “Biz hepsini biliyoruz. Sen rahat ol” diyorlar. “Sadece o karısı o geride kalanlardan olacak, o batacak yani belli kaderinde. Ama hiç kimse geriye dönmesin, bakmasın” diyorlar. Yani bu silahın, bu bombanın, bu maddenin değişik bir etkisi var. Fazla da detaya gerek var mı bilmiyorum.

Mesela Azerbaycan işgal oluyor, hadiste var. Azerbaycan işgal olunca ne oldu? Azerbaycan çok dindar oldu. Türkiye ile birleşme arzusuna girdi. PKK terörü azınca ne oldu Türkiye’de? Müthiş bir Türk-İslam Birliği eğilimi, İslam’a ve Kuran’a dönme oldu. Bosna’da ne oldu o katliamdan sonra? Bütün bölge dindar ve Müslüman oldu. Daha önce var mıydı böyle bir şey? Yoktu. Bu tip olayların hepsinin içerisinde Hz. Hızır (as) vardır. Olayları yönlendirir, bir hikmetle, bir amaçla. Tarihi yönlendirir, tarihi dizayn eder. Allah’ın dilemesiyle. Tarihçidir, Hz. Hızır (as). Tarihi meydana getirir, tarihin vesilesidirTarihte vesiledir.  Şimdi yine tarihi yönlendiriyor. Hz. Mehdi (as)’ın yolunu açıyor şu an, Hz. İsa Mesih (as)’ın yolunu açıyor ve tarihi yönlendiriyor. Görevi budur.  Sonra kıyametin yolunu açacak, kıyametin tarihini yönlendiriyor. Kıyametin son anında çekilir. Çekilecektir, çünkü vazifesi bitmiş oluyor. Hz. Hızır (as)’a sorsanız çok normal görüyor faaliyetlerini. Bize acayip geliyor, yani izafi oluyor. Mesela Hz. İsa Mesih (as) kendini çok makul bir Müslüman olarak görüyor. Hz. Mehdi (as) ile de görüşsek, o da Allah’ın günahkar, aciz bir kulu olduğuna inanır. Öyle büyük bir azameti olmaz. Onlar da Hz. Hızır (as) özelliklerine sahiptir. Onlar da tarihi yönlendirirler, Allah’ın sevkiyle. Her biri bir Hz. Hızır (as) talebesidir. Hz. Musa (as) nasıl Hz. Hızır (as)’ın talebesiydi.Hz. Mehdi (as) da Hz. Hızır (as)’ın talebesidir, Hz. İsa Mesih (as) da Hz. Hızır (as)’ın talebesidir.

“Şimdi binayı masonlar yıktı” diyoruz. Olayın o birinci perdesi, bir altına indiğinde Hz. Hızır (as) ile karşılaşıyoruz. Biraz daha inersen melekleri görürsün. Biraz daha çıktığında Allah’ın saf gücüdür. Sebepler silsilesi olarak söylüyoruz. Yani özetle hepsi hayırla meydana gelmiştir. Hayırsız değildir. Tozlu, dumanlı bir fitne Resulullah (sav) bildirmiş. İllaki olacak bu. Görevli olan Hz. Hızır (as)’dır. Tarih yönlenecektir, tarih meydana getirilecektir, tarihi yönlendirir, bu. Kader öyle olmuş oluyor. Mesela Peygamberimiz (sav) kendi zamanında Hz. Hızır (as)’ın ne yaptığını görüyor. Hz. Hızır (as)’ın yaptığı olayı anlatıyor. 1400 sene öncesinden. Zaman olmadığı için, zamanın dışında olduğu için anlatıyor.  

Zamanın dışına çıkıp, tayyi mekan yapıp anlatıyor. Bilinen klasik atom bombası kullanılmamıştır“Bir çığlık yetti” diyor, Kuran’da birçok yerde. Melekler gelir bölgeye “Selamun Aleykum” diyorlar. “Biz geldik. Görevliyiz” diyorlar.  “Siz çıkın, şunlar şunlar çıksın. Onlar kalabilir. Bir mahsuru yok” diyorlar. Genellikle sabah vaktini kullanıyorlar. Sabah vakti, tan ağırma vakti. Hz. Hızır (as) ve meleklerin onları yakaladığı vakit. Başka özellikleri de vardır. Çok fazla şaşıracağnız yetenekleri vardır Hz. Hızır (as)’ın. Ve çok kolay sebeplerle bize ilk bakışta karmaşık gibi gelen ama çok kolay sebeplerle meydana getiriyorlar Allah’ın dilemesiyle, Allah’ın emriyle.

Mesela atom bombasında da değil mi? Mesela iki maddenin nihayet karşılaşmasıyla bir reaksiyon meydana geliyor. Buna benzer dünyada sistemler var. İnsanlar bunun farkında değil. Yani bilim bunları bulmuş değil. Bulması da mümkün değil, Allah’ın izniyle. Çok kolay sistemler. Mesela Hz. Musa (as)’ın zamanında, Hz. Süleyman’ın zamanında kullanılmış teknoloji var. Mesela elektrik Firavun zamanında geniş çapta kullanılmış. Saraylarda geniş çapta inşaat teknolojisi kullanılmış. Lazer tarzı bir sistem kullanmışlar ayrıca taş kesmede ve metal kesmede. Ama nasıl olduğunu bilmiyoruz. Yani çok flu bilgiler var. Şu an tespit edebildiğimiz kalın bir kurşun blok içerisine sakladıkları bu maddeyi. Granül şeklinde kurşun içinde aynı şekilde yine onun içine koydukları yeşil bir taştan bahsediyorlar. Yani ışık saçan yeşil bir taş. Bilmiyoruz ne olduğunu.  Bunları bir kitap haline getireceğiz sonra daha detaylandıracağız, inşaAllah. Tarihi inceledikçe oradan, buradan, şuradan yakalanıyor bunlar, fark edilebiliyor. O zamana ait fotoğraflar, belgeler, yani mesela o taşların fotoğrafları, kabartmaların fotoğrafları falan incelendiğinde bunları görebiliyoruz, bir kısmını.

Global yayıncılık, bu kitapları satan Global denen şirket, bizim tanıdığımız, Müslüman kardeşlerimizin Allah rızası için kurduğu bir şirket. Yani çıkar amaçlı, kar amaçlı bir şirket değil.  Yani kitapları maliyetine imal edip, satmak için, oluşturulmuş bir şirkettir. Sahipleri de öyle tanımadığımız, bilmediğimiz yabancılar değil. Muttaki, mümin, sırf Allah rızası için hareket eden insanlardır. Zaten öyle ticari amaçla olsa ben müsaade etmezdim. O konuda ben güvence veriyorum. Global Yayıncılığa güvence veriyorum. Bayağı güzel faaliyet yapıyorlar. Kitapları tam yerli yerince, güzel basımlarını yapıyorlar, dağıtımlarını yapıyorlar. Allah muvaffak etsin. Hakikaten de kar etmiyorlar. Onu da biliyorum. Ucu ucuna tam böyle kağıt ve mürekkep, matbaa masrafını tam karşılayacak tarzda. Zaten o şekilde kabul etmiştik. O yönde gidiyorlar, inşaAllah.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''4 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder