10 Eylül 2011

''Allah Var''


Londra’da  otobüslerin üzerindeki “Allah var” yazılı Harun Yahya ilanıyla ilgili:

Hay maşaAllah. Milletin gözü gönlü açıldı. Deccalin memleketinde, deccale cevap. Deccal orada çıktı, Darwin, 100 küsür sene sonra cevabını alıyor, inşaAllah. Gayet güzel netice aldık, inşaAllah.

MaşaAllah. Allah yarattı. Ben Allah’ın gariban, zavallı, aciz bir kuluyum. Dünyada tebliğ mükemmelliği açısından üstümüze yok. Varsa desinler ki, “şu kişi var” desinler. Söz bir Allah bir gidip ayağının altını öpeceğim. Önce ayakkabısının altını sonra çorabını da öpeceğim. Yok, elhamdülillah tekiz. Allah’a hamd olsun. Ve Müslümanların medarı iftiharıyız. Keskin ilim kılıcıyız. Çekti mi böyle Müslümanlar küfrü ilimle, bilimle yerle bir ediyorlar Allah’ın izniyle

En zıtlarımız bile gizli gizli kitaplarımızı okuyorlar. En zıtlarımız bile bizim kitaplarla tebliğ yapıyor. Başka türlü yapacak bir şeyi yok adamın. Neyi yapsın başka türlü, nasıl yapsın? Karşısındaki adam materyalist-Darwinist. Ne cevap versin, ne diyecek? Allah’a inanmıyor. Önce bir Harun Yahya’dan oku. “Oku” dedi mi konu bitiyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''4 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder