28 Eylül 2011

Hz. Mehdi'nin 1 Sırrı


 “Hazret-i Mehdinin, o vazifesini bizzat kendisi görmeğe vakit ve hal müsaade edemez.” vakit de müsaade etmiyor, manevi hali de müsaade etmiyor. Bu bir sır. Mesela Mehdi (as)’ın zaman zaman dili tutuluyor. Bu bir sırdır. Allah’la onun arasında olan bir sırdır. Bu sonra bilinecek. Bak, “vakit müsaade etmez” diyor ama “hali de müsaade etmez” diyor. İki cihetten. “Ondan önce bir taifenin” diyor yani Avrupa’lı bilim adamlarının Darwinizm materyalizmle ilgili yaptıkları her türlü çalışma. Unu alacak, yağı alacak, şekeri alacak, helvayı yapacak. Un tek başına bir şey ifade etmiyor. Yağ da tek başına bir şey ifade etmiyor. Şeker de tek başına bir şey ifade etmiyor. Üçü bir araya geldiğinde sünnete uygun helva olmuş olur. Mehdi (as)’ın yapacağı budur işte.
Mehdi pratik akıllı, çok yaman, küfrün kullandığı silahları da alıyor, Hıristiyanların kullandığı silahları da alıyor, Musevilerin kullandığı silahları da alıyor, bunları birbirine kayıp mükemmel bir silah yapıp Darwinizmin, materyalizmin beynini patlatıyor. Bediüzzaman’ın anlattığı bu.

Hz. Musa (as)’da da özel bir hal vardı. Mesela Firavun’a gidecek; göğsü daralıyor, tansiyonu çıkıyor, çarpıntı var. Konuşacak; heyecandan konuşamayacak hale geliyor, kitleniyor. bazı insanlar vardır ya konuşurken kasılır, “kafam kapandı artık” der, veyahut mesela dili tutulur. Çoktur öyle heyecandan konuşamayan. Televizyonlarda filan her yerde rastlıyorsunuz. Öyle bir sevimli hali var Hz. Musa (as)’ın, dili tutuluyor. Hz. Mehdi (as)’da da var bu, dili tutuluyor. “Ya Rabbi! Bana kardeşim Harun’u da yardımcı ver” diyor. Firavun’un karşısına çıkıyorlar. Hz. Musa (as) meydan okuyor, söylüyor ama konuşurken birden heyecanlanıyor. Heyecanlanınca dili tutuluyor. Dili tutulduğunda kardeşi Harun devreye giriyor. O onun yerine konuşmaya başlıyor. Harun konuşurken dili açılıyor, yine Hz. Musa (as) konuşmaya başlıyor. Yine dili tutuluyor, Harun devreye giriyor.

Mehdiyette sürekli mucize meydana geliyor. Allah mucize gösteriyor. Aynı o Hz. Musa (as) devrindeki gibiyiz. Peş peşe Allah mucize gösteriyor. Dokuz mucize vardı ya, Hz. Mehdi (as)’da da aynı şekilde dokuz tane mucize var peş peşe. Kabe’nin kapatılması, Kabe’de haccın durdurulması birinci mucizedir. Allah mucize meydana getirmiştir. 15 gün arayla Ay ve Güneş tutulması olması mucizedir. İki tane kuyrukluyıldızın peş peşe çıkması mucizedir. Çölde bir ordunun kaybolması mucizedir. Afganistan’ın işgali mucizedir. Irak’ın birçok ülke tarafından işgal edilmesi mucizedir. Çünkü hepsi aynı anda topluca oluyor. Çünkü mesela bit belası oluyor, çekirge afatı oluyor Mısır’da ama hepsinin peş peşe Hz. Musa (as) zamanında ve Hz. Musa (as)’ın duasının hemen arkasından olması mucizedir. Yoksa olmayan bir şey değil onlar, oluyor, zaman zaman olan şeyler. Ama peş peşe tam duanın arkasından olması mucizedir. Bit, çekirge afatı, mesela yüzlerinde çıbanlar çıkması. Çıban çıkabilir ama tam dua ettikten sonra oluşuyor dokuz mucize. Hz. Mehdi (as)’ın da dokuz tane mucizesi var ama kavim farkına varmıyor, birçok kavim farkına varmıyor

Aynı Hz. Musa (as) devri gibi Allah peş peşe mucize meydana getiriyor. Yer gök inliyor. Dünya karıştı. Allah ekonomik kriz meydana getirdi. O da ayrı bir mucizedir. Sebebi bilinemiyor. Ekonomik krizi teknik olarak çözemediler. Nedeni bilinmiyor. Avrupa çözemiyor. Bütün Avrupa bir araya geldi. Amerika’daki para babaları bir araya geldiler. Kardeşim “para basalım” diyorlar, “gitmiyor, nasıl yapacağız, olmuyor” diyorlar. “Yok yok bir seneye gider” dediler. “Bir seneye gitmeyecek, yedi seneye  gidecek” dedim. Önce direndiler. Sonra IMF resmi açıklama yaptı. Kaynak sadece benim. Gidip sorun IMF’e “nereden çıkarttınız yedi yıl olduğunu?” dersiniz. “Hoca söyledi” diyecekler. Ne diyecekler? Başka kaynak yok, ben söyledim.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''25 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder