25 Eylül 2011

Cumhuriyetin 100. Yılı


Cumhuriyetin 100. yılında İttihad-ı İslam olmuş olacak, Türk İslam Birliği kurulmuş olacak. Kürt sorunu da bilimsel mücadeleyle hallolacak.
MİT, Milli İstihbarat Teşkilatı bir kere çok yamandır. Milliyetçi bir kuruluştur. Türkiye’nin üniter yapısını koruyup kollamada titiz olan bir yapıdır. Dolayısıyla onlarla konuşmaları olduğunu düşünsek bile bilgi amaçlıdır. İstihbarat amaçlıdır. Yoksa taviz amaçlı olmaz. Öyle bir şey olmaz. MİT her yere girer. Herkesle konuşur. Herkesten bilgi toplar. Amaç vatan savunmasıdır. Onun dışında bir şey olmaz.

(Terör sorununu konuşurken) Marksizm’i, diyalektik felsefeyi muhatap almıyorlar. Yok hükmünde kabul ediyorlar. Marksizm’i, diyalektik felsefeyi yok hükmünde kabul edersen karşındaki adam da ilerlemeye devam eder. Yani asıl yenilecekleri noktayı, asıl ezilecekleri noktayı görmek lazım. Marksizm’in “m” sini dahi ağzına almıyorlar. Leninizm’den hiç bahsetmiyorlar. Böyle başarılı olamazlar. Marksizm’in Leninizm’in ilmen yenilmesi lazım.

 “Hâmisen: Şimdi bu zamanda en büyük tehlike olan zındıka ve dinsizlik”terör “ve anarşilik ve maddiyyunluğa karşı” Darwinist, materyalizme karşı “yalnız ve yalnız tek bir çare var:” bir tane çare var diyor. “O da Kur'anın hakikatlarına sarılmaktır. Yoksa koca Çin'i, az bir zamanda komünistliğe çeviren musibet-i beşeriye;”  yani Marksist-Leninist cereyan, terörizm “siyasî, maddî kuvvetler ile” yani askeriye, polisiye kuvvetler ile “susmaz. Yalnız onu susturan hakikat-ı Kur'aniyedir.”
Sabah akşam açık oturumlar yapıp, konuşuyorlar. Baş edemezler mümkün değil. Bediüzzaman’ın sözü doğru. Bu teşhise uyulacak başka çare yok. Yani Darwinizmin materyalizmin fikren yok edilmesi gerekiyor ve Kuran hakikatlerinin anlatılması gerekiyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''16 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder