25 Eylül 2011

Müslümanların Başı: Hz. Mehdi


Başbakan Erdoğan’ın binlerce Libyalı ile namaz kılması haberi hakkında:

Bayağı güzel, hoş haberler, güzel haberler, maşaAllah. Bir sıcaklık, İttihad-ı İslam’ın nuru, İttihad-ı İslam’ın coşkusu her yerde. Doğrumuymuş anlattıklarım? Hikaye anlatmıyor muşum değil mi? Dedim ki, “gözünüzle göreceksiniz ben de yanınızdayım” dedim. Şimdi 2011’deyiz şu an. 2021’de bir televizyon konuşmasında bakalım nerede konuşacağız? Daha ne büyük olaylar olacak. 2012’ye bir bakın. Hele 2014, 2017 Allah Allah, Allah Allah, maşaAllah. Dua edeceksiniz. “Hocam” diyeceksiniz, “hay Allah razı olsun sizden. Zamanında bizi uyardınız” diyeceksiniz, inşaAllah. Herkese tavsiyem Hz. Mehdi (as) talebesi olmak için can atsınlar. Dua etsinler Allah’a. Ben bak dua ediyorum. Onlar da dua etsinler. Ve İsa Mesih (as)’ın talebesi olmak için.

Tercümanımız çok olacak her dilde. Başka çare kalmadı. Zaman gelecek o da olacak. Ben konuşacağım 70 dilde birden yayınlanacak. Hz. Mehdi (as) konuşacak 120 dilde birden yayınlanacak, inşaAllah. Bunları da göreceksiniz, inşaAllah. İsa Mesih (as) konuşacak 120 dilde birden yayınlanacak, inşaAllah. Aynı anda, inşaAllah.
Tabii ki Müslümanların bir başı olacak. Ne derse desinler. Başsız Müslüman olur mu? Tabi ki olacaktır. Ayrıca ne mahsuru var, niye olmasın? Müslümanların mutlaka bir lideri olacak. Orada gereksiz taktiklere, tekniklere, tedbirlere falan gerek yok. Güya tedirgin etmeyecekler Avrupa’yı. Bilakis başı olmazsa çok tehlikelidir Müslümanlar. Başı olmadığı için zaten bu fitne çıkıyor. Afganistan’ın başı yok, Irak’ın başı yok. Şuranın başı yok, buranın başı yok. Müslümanlar kırıp geçiriyor birbirlerini. Başı olsa bütün sorumluluk onda olur. “Ne yapıyorsunuz?” der. “Normal hareketler yapın” der. Konu biter. Başı olmadığı için Müslümanlar bu felaketin, perişanlığın içinde. Ürkütücü olan Müslümanların başının olmamasıdır. Olması değil. Olması güven vericidir. Rahatlıktır, bütün dünya için konfordur. Bütün dünya için huzurdur. Hiçbir olay çıkmaz. Başı olmadığında kanser gibi. Anarşi başlar. Başsız Müslümanlık kanser gibidir, tehlikelidir, bir yönüyle.

Dolayısıyla Müslümanların bir başı olmasında anormal bir yön yok. Bu bilakis Müslümanları onurlu, güçlü, sağlıklı, becerikli kılar, atak kılar. Süratli güzel hizmete sebep olur. Olmadığında anarşi, terör, kargaşa, fitne, fücur, fakirlik, rezalet diz boyu oluyor görüyorsunuz.  Şahsı manevi ile olmaz. Tabii ki başa lider olarak Allah, birisini gönderecektir. Hadislere  baktığımızda bu insanın adının Hz. Mehdi (as) olduğunu görüyoruz. Muhammed Mehdi (as). Peygamber Efendimiz (sav) müjdelemiş. Kader ona göre gidiyor zaten şu an. Hz. Mehdi (a.s.)’a göre gidiyor kader. Yani  yol sadece Hz. Mehdi (as)’ın geçeceği gibidir. Başka kimse geçemez o yoldan. Allah yolu ona göre yapmıştır. O yola girdiğinde ya omuzu takılır, ya kolu takılır ya bacağı takılır geçemezler. Sadece Hz. Mehdi (as)’ın geçeceği gibi yapmıştır Allah kaderi ve sadece O bu ferahlığı sağlayacaktır.  İslam alemi toplansın, hocalar toplansın hiçbir şey olmaz. Hz. Mehdi (a.s.)’sız hiçbir şey yapamazlar. Kendi aralarında lider seçmeleri de mümkün değildir. Yani Hz. Mehdi (a.s.)’ın dışında lider seçilmesi imkansızdır. Seçemiyorlar zaten. Defalarca denendi. Mümkün değil. Hiç kimse kabul etmez. Sadece Hz. Mehdi (a.s.)’ı lider olarak kabul ederler.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''16 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder