11 Eylül 2011

Federasyon


Kemal Burkay’ın “özerkliğin ve federasyonun ülkenin bölünmesi anlamına gelmeyeceği sözleri” üzerine:

Türkiye’de biz fitne fücur istemiyoruz. Biz büyük Türkiye istiyoruz. Türk İslam Birliği istiyoruz. Ve Kürt kardeşlerimizi de biz çok seviyoruz. Onların komünistlerin eline düşmesini istemiyoruz, bu kadar. Karmaşık bir şey yok. Bizi sürekli bu konuda rahatsız etmenin bir âlemi yok. “Biz” diyorlar “olay çıkartırız”, çıkart, bir şey değiştirmez bu. Anlatamadık herhalde; orada büyük bir komünist devlet kurdurtmaya yönelik bir çalışma var. Buna müsaade etmeyiz, bu kadar. 

“Ne sosyalizmi, komünizmi,  öyle bir şey yok vazgeçtiler, siz rahat olun, federasyon falan öyle bir şey de yok, bölünme de yok, kafanızı hiç yormayın sıkıntıya da girmeyin, tıkır tıkır gider bu işler bir şey olmaz, rahat olun” diyorlar.  
Zannettikleri gibi öyle saf insanlar yok karşılarında, bayağı akıllı insanlarız. Akıllarını başlarına alacaklar, bu düşünceden vazgeçmeleri gerekir. 

Büyük Türkiye, Türk İslam Birliği çok hoş bir şey, çok güzel, herkesin lehine. Ama o dedikleri, federasyon, o olmaz. O bölünmeye bir adımdır, zaten onun arkasından, hemen arkasından bölünme gelecektir. Bölünmenin arkasından savaşlar gelecektir, savaşların arkasından bölge kan gölüne dönecektir. Başka bir şey olmaz. Komünizmin acımasız dişleri bölgede sürekli hareket halinde olacaktır. Buna aklı başında hiç kimse müsaade etmez. Dolayısıyla biz de müsaade etmeyeceğiz, inşaAllah.  



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''5 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder