25 Eylül 2011

Başbakanın Mısır Ziyareti


Başbakanımızın Mısır ziyareti ile ilgili:


Başbakanımız delikanlı maşaAllah, İslam âlemini seviyor, Türklük alemini seviyor, Türk İslam Birliği’ni istiyor, İttihad-ı İslam’ı istiyor, Türkiye’ye demokrasinin gelmesini istiyor. Ama eksikleri yanlışlıkları olur. Fakat kırıcı, moral bozucu değil; fakat eleştirilsin. Başbakan da eleştirilsin, hükümet de eleştirilsin. Bunlar elzemdir, çok önemlidir. Susmak olmaz. Yazın bana ben okuyayım.  Ama moral bozucu, yıkıcı üslup, hem ayıp hem günah hem yazık. Çünkü  Başbakan var gücüyle geceli gündüzlü Allah rızası için hizmet ediyor, gayret ediyor. Tabii ki temkinli, dikkatlidir. Çünkü kimin ne söyleyeceği, ne iftira atacağı, ne dedikodu yapacağı belli olmuyor. Onun için herkesle hemhal olması biraz zor olur. Herkesle görüşmesi çok zor olur. Görüşse bile herkesin bir talebi oluyor, bir şeyi oluyor. Makul Başbakan’ın kendini biraz çekiyor olması bence. Herkes bir talepte bulunuyor. Şimdi dediklerini yapmış olsa sür manşet gazetelerde haber olur. Ne gerek kardeşim, güzel gidiyor işte, devam etsin faaliyetine inşaAllah.


Ben zulüm kalksın diyorum işte, anlattığım nedir? “Kan akmasın” demek, ne demek? Damla kan akmayacak, ne demek? Uyuyan kişiyi uyandırmayacak, ne demek? Siyonist olsun, faşist olsun, komünist olsun kimseye kan döktürtmeyeceğiz demektir. Siyonizm bitmiş oluyor o zaman, ateist Siyonizm bitmiş oluyor benim dediğimde. Bunu anlamazdan gelme. Ben mazlumları şirin gösteriyorum, zalimleri değil. Zalimlere ne yapılacağını anlattım. Zalimlere karşı yapılacak şey nefsi savunmadır tabii ki. Ama Türk İslam Birliği’nin gücü çok azametlidir. Öyle bir ortamda ne ateist Siyonist, ne faşist, ne PKK, ne şu, ne bu, ne it kopuk takımı, kan dökemez, yerinden dahi kıpırdayamaz. Hiç bir şey yapamazlar. Dolayısıyla konu kökünden hallolmuş olmuyor mu? Oluyor, evet. oluyorlar.  Müslüman çocuklarını şehit edenler günaha giriyorlar. Ama Müslüman çocuklarını şehit ediyorlar diye gidip biz de Musevi çocukları öldürmeye kalkarsak bu olmaz.


Ateist Siyonist tehlikeyi ben anlatıyorum. Gece gündüz televizyonlarda biz yayınlıyoruz. Ateist masonluğun tehlikesi gece gündüz A9 TV’de yayınlanıyor. Ateist Siyonizm’in tehlikesi televizyonlarda yayınlanıyor. Katile hoşgörü değil, mazluma hoşgörü var. Hoşgörü de değil. Hoşgörü neye derler biliyor musun? Adam suç işler onu görmezden gelirsin. Hoşgörü değil, hoşgörüyle alakası yok. Koruyup kollamak, şefkat. Mazlumu biz koruyup kollarız. Katili de Türk İslam Birliği etkisiz hale getirir. Katilin “k”sı kalmaz, toz olurlar. Öyle bir şey olmaz. “Kahrolsun Siyonizm” demeyle olmaz. İttihad-ı İslam’ı kurarsın, konu biter. “kahrolsun” diye gırtlağını yırtmaya da gerek kalmaz. Bağırmaya gerek yok ki. Sen İttihad-ı İslam’ı kur, Türk İslam Birliği oluşsun;  Ateist Siyonizm kökten gider zaten. Kalmaz, öyle bir şey olmaz. Yani bütün “izm”ler kökten kalkar zaten. Şamatayla şengülle olmaz. Senin bu anlatımına göre olay ortada kalmış oluyor. “Kahrolsun siyonizm”, gelir adam ağzını burnunu kırar ondan sonra senin. Irak da bas bas bağırıyordu “kahrolsun Siyonizm” diye, adamlar tozunu dumanını birbirine kattılar. Sonra gittiler Malbora satmaya başladılar, kadın satmaya başladılar Amerikalı askerlere, sapıklık yapmaya başladılar. Afganistan’da da öyle oldu. Karton karton onlara Malbora satıyorlar, esrar satıyorlar. Esrar bayisi oldular “kahrolsun Siyonizm” diyenler. “Kahrolsun Siyonizm” demeyle olmaz. Bu sistemi ortadan kaldıracak şefkat ve merhamet yapısını oluşturmak gerekir. Bu da Türk İslam Birliğiyle, İttihat- İslam’la olur.


Sabi bütün çocuklar, küçük çocuklar İslam fıtratı üstüne doğarlar. Yani doğuştan Müslüman’dırlar küçük çocuklar. Öldüğünde o çocuk cehenneme gitmez, cennete gider küçük çocuk öldüğünde, vefat ettiğinde. Sabi çünkü inşaAllah. Onun için eğer zulmen katledilirlerse şehit hükmünde olurlar inşaAllah. Bunu Bediüzzaman Sadi Nursi söylüyor, Risale-i Nur külliyatında görebilirsiniz.


Mehdiyette ateist Siyonist felsefe diye bir şey kalmaz. Faşizm kalmaz, komünizm kalmaz. PKK kalmaz. Mehdiyet ne anlatıyorsa biz bunu anlatıyoruz. Mehdiyet geldiğinde şefkat, merhamet ve esenlik hakim olacaktır. Katliamlar son bulacaktır, kan son bulacaktır. Bak Mehdiyü’l dem Hz. Mehdi (as)’ın ismi. Kan durduran Mehdi. Kan durduğunda ateist Siyonizm kan dökebilir mi o zaman? Nasıl döksün? Konu kökten halloluyor Hz. Mehdi (as) devrinde, inşaAllah.


 “Allah katında din İslam’dır”diyor Cenab-ı Allah, çok net, açık. Ama sabiler, çocuklar Müslüman’dır. Yani fıtraten Müslüman’dır, hükmen Müslüman’dır her yeni doğan çocuk, sabi. Onların İslam fıtratı üstüne doğduğunu Kuran’ı açan görür. Dolayısıyla, Allah katında din İslam olduğuna göre, Müslüman içindir cennet. Bu çok açık bunun hükmü, tartışılacak bir yönü yok, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''12 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder