02 Ocak 2012

Fethullah Hoca

Yayına Gelen Bir Dinleyici Mektubuna Cevaben:


Dünya tatlısıdır Fethullah Hoca, olur mu öyle şey? Tanımadan bilmeden konuşma! 


Bak, Fethullah Hoca’ya laf söylemen için ne yapman lazım biliyor musun? En az onun kadar hizmet edersen söyle; kabul edeceğim, dinleyeceğim seni. Ama en az onun kadar. Daha kereta, dişini yıkamaktan haberin yok, laf söylüyorsun. Yakışık almaz! 


İnsanlara “la ilahe illAllahMuhammeden Resulullah” dedirtmesi yeterlidir Fethullah Hoca’nın. Bu güç şartlarda muazzam hizmet. Okullar açıyor, talebeler yetiştiriyor, hasta haliyle var gücüyle hizmet ediyor. Fethullah Hoca zor şartlarda, zor imkanlarla, kıt imkanlarla güzel hizmet ediyor. 


Bu kadar oluyor, elinden gelen o inşaAllah. Talebeleri; tamam mesela Hristiyan okullarda yine çocuklar Hristiyan kalıyorlar, ama hiç olmazsa İslamiyet’e karşı kalplerinde bir sevgi, yani “Müslümanlar iyi insanlardır, güzel insanlardır, İslamiyet güzeldir” imajı kalmış oluyor. Bu çok önemlidir, inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder