02 Ocak 2012

Bediüzzaman, Has Talebeleri ve Mehdiyet


Bediüzzaman Hazretleri, Türkiye’nin manevi kumandanıdır. Risale-i Nur Külliyatı daKuran’ın nefis bir açıklamasıdır. Risale-i Nur’a tabi olduğunda Türkiye kanatlanır uçar, ahlak olarak, inanç olarak, kişilik olarak Risale-i Nura tabi olduğunda. Çok çok önemlidir, Kuran’ın mükemmel bir tefsiri çünkü.
Salih Özcan Ağabeyimiz ne diyor? “Hz. Mehdi (a.s.)’ı göreceğiz” diyor, “hem de İstanbul’da göreceğiz” diyor. “Onlar” diyor, “tevil ediyorlar” diyor, “tevil” diyor. “Tefsir etmiyorlar” diyor. Hocamız’ı yıldırmaya çalışıyorlar. O, Bediüzzaman’ın arslanı; o, Allah’ın arslanı; yılar mı o? Kendi aralarında böyle bir rant ekibi oluşturmuşlar, aforoz ekibi oluşturmuşlar; aforoz etmeye kalkıyorlar Bediüzzaman’ın talebelerini, Sungur Ağabey’i, Seyyid Salih Özcan Ağabeyimiz’i. Çok iyi kıymetlerini bilmek lazım. Bediüzzaman’ın has talebeleri, koçyiğitleri samimi olarak Hz. Mehdi (a.s.)’ı anlatıyorama, deccalinin üfürdüğü tipler Mehdiyeti’i adeta yok etmek için deccal ile beraber omuz omuza yarış halindeler. Mehdiyet’i güya ortadan kaldıracaklar. Var güçleriyle Mehdiyet’i yok etmeye uğraşıyorlar. Yapamazlar, hiçbir şey yapamazlar. Yobaz takımı, münafıklar; azılı yobaz, gözü dönmüş, kan dökücü bir Mehdi bekliyorlar. Bayağı şaşıracaklar Hz. Mehdi (a.s.)’a. Yobazların şaşırmasını nerden anlıyoruz, münafıkların şaşırtmasını? Ahir zaman hadislerinden anlıyoruz. Yobazlar ve münafıklar öyle bir propaganda yapacaklar ki Hz. Mehdi (a.s.) adeta görülmeyecek hale gelecek. Resulullah; “313 tane talebesi olacak” diyor. Son anlara kadar 313 tane.Bak, gelmiş geçmiş en büyük veli, kutb-ulaktab, kutb-ulirşad, en büyük veli, hateme veli; fakat Müslümanlar fark edemeyecek. 313 kişi fark edebiliyor. “İmanın nuruyla fark edilecek” diyor Bediüzzaman. “Belki o eşahs-ı ahir zaman” diyor, “imanın nuruyla fark edilebilir” diyor. Fark edilemiyor. Ahir zamanın harika özelliğidir. Çünkü çok şaşırtıcı insandır Hz. Mehdi (a.s.). Yani, yerleşik sisteme zıttır. Her şeyine şaşıracaklar, her şeyi gariplerine gidecek. O yüzden de talebesi çok az olacak Hz. Mehdi (a.s.)’ın, 313 tane. Çok şaşırtıcı insandır. Yobazlar zannediyor ki; “yok katmerli yobazlık getirecek” zannediyor. Böyle katmerli zulüm, katmerli yobazlık, katmerli rezilliği getireceğini zannediyorlar Hz. Mehdi (a.s.)’ın. Yani yobaz sistemi daha da azgınlaştıracak, kan dökücü azgın sistemi daha da berbat hale getirecek zannediyorlar. Halbuki yobazların getirdiği bütün pisliği kazıyacak Hz. Mehdi (a.s.). Hz. Mehdi (a.s.)’da sadece barış vardır, sevgi vardır, kardeşlik vardır, neşe vardır, güzellik vardır, demokrasi vardır, insancıllılık vardır, affetmek vardır, savaşların durması vardır, kan akmama vardır, aşk vardır, muhabbetin en yükseği vardır, sanat vardır, bilim vardır, estetik vardır, güzel olan herşey vardır. Şimdi kaya porsukları, mağaradan çıkan sırtlanlar, azılı yobazlar ağızlarından salyalar akarak Mehdiyet’e karşı var güçleriyle mücadele veriyorlar. Deccal bir yandan, münafıklar bir yandan el ele var güçleriyle Mehdiyet’e karşı mücadele veriyorlar. Mehdiyet bunların kafasını ezecek ve göreceksiniz. Kısa bir süre içerisinde bunu yapacak inşaAllah. Güçleri yetmez inşaAllah.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder