02 Ocak 2012

İnançlılar ile İnançsızların Mücadelesi!


(Bir Kürt vatandaşımızın PKK ile ilgili olarak İç İşleri Bakan Şahin’e “bunlar bizden değil” demesi, Sayın Bakan’ın cevap olarak “bu Kürtlük-Türklük meselesi değil. İnançlılık-inançsızlık meselesi” diye cevap vermesi hakkında)


Sonunda olay dediğimiz noktaya geldi. “Deccaliyetle, Mehdiyet’in mücadelesi var” diyor değil mi? “İnançlılarla inançsızların mücadelesi var” diyor. Hizbullah’la, Allah taraftarıyla deccal ve şeytan taraftarlarının ilmi mücadelesi, olay bu. Çok güzel anlatmış. Allah razı olsun Bakan’dan. MaşaAllah. (Sayın Bakan’ın konuşmalarının görüntüsü üzerine) İçişleri Bakanı’na tekrar teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum. Helal olsun. Yedi ceddine rahmet olsun. Bak ne güzel söylüyor. MaşaAllah. “İmanlılarla imansızların mücadelesi var” diyor. Deccal taraftarlarıyla Hz. Mehdi (as) taraftarlarının mücadelesi var. Bu kadar. 


Teşhis tam. “Stalinist, Leninistlerle Allah taraftarlarının mücadelesi var” diyor. MaşaAllah, çok güzel. O Kürt kardeşimiz, bak gördün mü? Kürtlerin ahlakını söyledim ben. “Çok nezih insanlardır” dedim. Gördünüz mü? İşte bak, bu kişiliktedirler. Terbiyeli, utangaç, saygılı, hürmetkâr, misafirperver, samimi, hoşsohbet, candan, dindar, efendi. Dünya tatlısıdır Kürtler. Bizim milletimizin en nadide topluluklarındandır. Aman kıymetlerini iyi bilelim, aman. İnşaAllah. Değerlerini çok iyi bilelim.



İçişleri Bakanımızın ifadesi gibi diğer Bakanlarımız da bir ifadede bulunursa yer gök inler. Allah’ın rahmetini celbeder, çok güzel olur. Çok şahane konuşmuş, maşaAllah. Çekinecek bir şey yok. “Hattı müdafaa yok, sathı müdafaa var. Satıh bütün vatan”. Atatürk’ün sözü gibi. İstiklal savaşı veriyoruz. “Ya İstiklal, ya ölüm” diyoruz. Vatanı kurtarmak, vatana zarar getirttirmemek, vatandan şu kadar bile bir toprak parçası verdirmemek; bu inşaAllah. Elhamdülillah, yeri, göğü birbirine katıyoruz. İnşaAllah.

Bu komünist düşünceyi bir daha hatırlatalım. Sayın Bakanımız da bunu Allah rızası için vurgulasın, istirham edelim. Desin ki; “Stalinist, Leninist, Allahsız, Kitapsızlarla, Allah’a inananların mücadelesi var” desin. İdeolojik yönünü de vurgulasın. Çünkü PKK’nın ideolojik yönü ısrarla gizleniyor. Ben Bakanımdan istirham ediyorum. Bak helal süt emmiş, Müslüman evladı, çok güzel üslubu. Eğer böyle söylerse çok çok daha mükemmel olur. Leninist, Stalinist, Allahsız Kitapsızlarla Allah’a inanan milletimizin mücadelesi var. Olay bu, bunu söylemesini istirham ediyoruz. Diğer Bakanlarımızdan da. Başbakanımız söylerse süper olur. Cumhurbaşkanımız söylerse süper olur. Çok şahane olur. 

Mehdiyetin bereketi var, Mehdiyetin güzelliği var. Allah’ın inayeti altında bu millet. İnayet altındayız, inşaAllah. Çok büyük görev yükleniyor bu millete, Allah tarafından büyük vazife verildi, büyük bir misyon yüklendi. O görevle mükellefler. Bir süre sonra bu kahraman milletin dünyaya muhteşem hizmetleri olacak. Yiğitliği, temizliği, efendiliği, şefkati, merhameti, Allah korkusunu, Allah sevgisini bütün dünyaya öğretecekler, inşaAllah.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "25 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder