02 Ocak 2012

En Büyük Bela Darwinizm idi!

Fen ve felsefeye bak özellikle Bediüzzaman dikkat çekmiş.


Yani “konu fıkıh eksikliğinden, Kuran’ın iyi anlatılamadığından değil” diyor. “Fen ve felsefe zehirledi. Öncelikle bu tasallutun ortadan kalkması gerekiyor” diyor. 


Maddiyyun ve tabiyyun taununun ortadan kaldırılması gerekiyor. En büyük bela, en büyük put ahir zamanda bu. Ehl-i imanı da dalalete düşmekten” yani Darwinist materyalist düşünceye gitmekten “muhafaza etmek çok önemli. Bu vazife için hem dünyayı hem her şeyi bırakmak gerekiyor. Çok zaman tetkikat ve meşguliyet gerektiriyor. Fakat Hz. Mehdi (as)’ın bu vazifeyi bizzat şahsının görmesi mümkün değil. Çünkü faaliyetleri böyle bir şeye vakit bırakmıyor. 


Hz. Mehdi (as) daha önce yazılan Darwinizm ve materyalizmi eleştiren eserleri bir araya getirip, onları mezcedip, onları yorumlayıp en iyi şekilde Darwinizm ve materyalizmi etkisiz hale getirecek şekilde bir çalışma yapacak. Kitaplar hazırlayacak. Onunla o birinci vazifeyi tam yapmış olacak” diyor. 


Bunu ısrarla söylüyorum ki sahtekarlar geceli gündüzlü Nur talebelerini kandırmaya çalışıyorlar. Bir çok sahtekar var. Sürekli yalan söylüyorlar Bediüzzaman adına. O sahtekarların yalan dillerini koparmak için sürekli karşı açıklamalar yapıyorum. “Bu çalışma için bir manevi ekibe ihtiyacı var, bir talebe topluluğuna ihtiyacı var diyor. Bu talebeler ihlaslı, sadık ve tesanüd içerisinde olan,bağlantı içinde olan kişiler” diyor. 


Fakat “bir kısmı” diyor, talebelerinin tamamı değil. “Bir kısmı bu faaliyeti yapacak” diyor. “Sayıları az, ama çok etkili olacaklar. Öncelikle felsefeyi yıkacaklar. Materyalizmi,Darwinizmi yıkacaklar. Fıkha girmeyecekler önce” diyor. İkinci vazifesi, üçüncü vazifesi. Hatta “üçüncü vazifesinde fıkha girecektir” diyor. 


“Üçüncü vazifede fıkha girecek. Ama ilk vazifesi fen ve felsefenintahribatını ortadan kaldırmaktır” diyor. Onun için komünistlerin dürtüklediği, teşvik ettiği komünist kafalı bir kısım Müslüman görünümlü hocalar yahut iddia edilen Ergenekon terör örgütünün maaşlı memurları, bir kısım sahtekarlar “aman Darwinist materyalist düşünce mi var? Öyle bir tehlike mi var? Nerden çıkarttınız siz? Böyle bir şey yok” diyor. 


“Sadece hurafe eksikliği var, bol bol hurafe anlatacaksınız” diyor. Hurafeyle Müslümanları meşgul edip, boğup onların enerjilerini alarak, güçlerini alarak onların atağını, cihadını, gayretini felç ediyor bir kısım sahtekarlar. Onları hurafe batağında boğarak onların hareket kabiliyetini ortadan kaldırıyorlar. 


Birçok sahtekar var. Ve bunlar hakikaten başarılı da olmuşlar. Müslümanları, epey bir bölümünü kavruk, bitkin, bitap, sanattan, estetikten, bilimden anlamayan, genel kültürden hoşnut olmayan, genel kültürü olmayan, görgüsüz, kalitesiz, itici, pis, ahmak mahluklar haline getirdiler. Herkesin tiksineceği, herkesin itici bulacağı garip mahluklar haline getirdiler.


“Siz canlı bomba olabilirsiniz. Adam öldürün. Gidin, asın kesin. Hıristiyanları öldürün, Musevileri öldürün. Herkesten nefret edin. Kendi cemaatinizin dışında herkesi kafirlikle itham edin” gibi böyle aşağılık ve alçakça bir politika izliyorlar. Ve bir kısım ahmakları da hakikaten bu aptal tuzağın içine düşürüyorlar. 


Biz de bu pis deccal tuzağını adeta atom bombası gibi açıklamalarımızla, kitaplarımızla, CD’lerimizle yerle bir ediyoruz ve etkisiz hale getiriyoruz. 


İnşaAllah devam edeceğiz. İnşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "29 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder