09 Ekim 2011

Türk Solu ve Pkk

(Serdar Turgut’un PKK’nın işlediği cinayetlerin zamanla Türk solu açısından bir iç sıkıntısı oluşturduğunu, felsefi açıdan PKK’yı destekleseler bile PKK’nın eylemlerinden dolayı ikilem yaşadıklarını belirtmiş. Şimdi ise özellikle öğretmenlerin kaçırması gibi olayların ardından Türk solunun PKK’ya verdiği desteğini çekmeye başladığını söylemesi üzerine) 


Kim destek çekmiş? Destek çekmek nasıl olmuş? Onu anlatması lazım, örnek vermesi lazım. Destek çeken meken yok. Bilakis desteklerini artırıyorlar. Destek niye çeksin? Ama Marksizm’den vazgeçtiyse yani Marksist, Leninist felsefeden vazgeçtiyse tabii ki çeker. Ama hem Marksist, Leninist olacak, hem de “arkadaş desteğimi çektim” diyecek. Oportünist olmuştur o. Revizyonist olmuştur, vazgeçmiştir. Başka kafaya gitmiştir. 


Bir ihtimal de Müslüman olmuştur. O zaman çok güzel zaten elhamdülillah. Bayağı güzel. Marksist, Leninist olarak vazgeçemez. Yani çünkü Marksizm’in, Leninizm’in gereği terördür. Terör olmadan Marksist, Leninist olamaz bir insan. Öğretmen kaçırma zaten Marksizm’in, Leninizm’in bir uygulamasıdır. Yani Leninist terörde, Stalinist terörde bu vardır. Adam kaçırma, sabotaj vardır. Lenin, Stalin uzun uzun açıklıyor bunları. Diğer komünist gerilla liderleri de açıklıyorlar. Dolayısıyla onların böyle bir şeyden rahatsız olmaları diye bir konu olmaz.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "5 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder