09 Ekim 2011

Yobazlarla Komünistler, Aynı Kafadadırlar!


(Somali’deki intihar saldırısı ile ilgili Başbakan Erdoğan’ın “İslam terör değil barış dinidir”  demesi Hakkında)

Doğru, güzel. Bunu ifade etmesi gerekir. İfade etmesi de faydalı olur zaman zaman. Çünkü karşıt açıklamalar yapılması güzel. Özellikle Başbakan’ın açıklama yapması çok etkili olur tabii. Ama yobaz takımına anlatılanlar kulağının bir tarafından girer, bir tarafından çıkar. Yobaz takımı öyle laftan, sözden, iknadan pek anlamaz. O kendi putlarına itibar eder, kendi put inançlarına itibar eder.  Onun putlaştırdığı kişiler vardır, şahıslar vardır. Onlara itibar eder. Dolayısıyla burnunun doğrusuna gider. Nasıl Darwinist, materyalist, ateist takım burnunun doğrultusuna gidiyorsa onlar da burnunun doğrultusuna gider. Sağduyu sahibi, aklı başında insanlar çok etkili olur. Onun için halkımızın aydınlatılması çok önemlidir. 


Her zaman böyle uç tipler olur. Bunları ikna etmek çok güç. Bunlar yine aynı kafada devam ederler. Her zaman ortaya çıkarlar. Kendini öldürtür. Başkasını gider öldürür. PKK da aynı kafada, bunlar da aynı kafada. Hepsinde Darwinist, materyalist, Leninist, Stalinist ruhun o deccali, kan dökücü acımasız ruhu vardır. Yobaz takımıyla bu Marksist, Leninist, Stalinist kafa aynıdır. Bu kan döken yobazlar da komünistlere hayran olan insanlardırKomünistlerin kan dökme, bombalama,  intihar eylemleri onlar için iftihar edilecek şeylerdir. Omuz omuzadırlar. Yaniyobazlarla komünist, ateist, Darwinist takım omuz omuzadır. Terör konusunda ittifak halindedirler. Dünyanın her tarafında birbirlerini koruyup-kolluyorlar.  


Buna karşı da çözüm Mehdiyettir, İttihad-ı İslam’dır, Türk-İslam Birliği’dir. Onlar istese de istemese de zaten onlara karşı bir geniş fikri cephe oluşuyor. Bilimsel cephe oluşuyor. Geniş halk kitleleri hep ılımlıdır, güzel huyludur, hep pozitiftir. Bizim milletimizin mesela %99’u güzel huyludur, sevecendir. Milletimizin ikna edilmesi çok önemli. İttihad-ı İslam’a, Türk-İslam Birliği’ne ikna edilmeleri. O olduğunda konu biter. Yoksa oturup böyle cins adamlarla uğraşmaya kalkarsak netice almamız çok zor.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "6 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder