09 Ekim 2011

Komünizmi Yaratan Allah’tır !

Komünizmi yaratan Allah’tır. Stalin’i yaratan Allah’tır, Lenin’i yaratan Allah’tır, PKK’yı yaratan Allah’tır, Abdullah Öcalan’ı yaratan Allah’tır. Hepsi bir hikmetle yaratılmıştır. Türk İslam Birliği’ni oluşturmak için böyle şeytani güçlere, şeytanın etkisinde olan güçlere Allah yardım eder bazen. Onları bir güç olarak ortaya çıkartır. Müslümanlara da onlara karşı etkili olacak bir güç verir ve sonuç mükemmel olur. Hep tarihte böyle olur. Firavun’u yaratan da Allah’tır. Hz. Musa (as)’ı da yaratan Allah’tır. Firavun’un bütün konuşmaları daha anasından doğmadan belliydi. Firavun’dan evvel Kuran vardı. Bütün konuşmaları belliydi. Ne yapacağı, ne edeceği hepsi belliydi. Zaten söylüyor Tevrat’ta Allah, Kuran’da da söylüyor. “Zaten asi olacak yapmayacak. Sen söyleyeceksin, harikalar göstereceksin. O ona uymayacak. Ama sen söyle” diyor. Hakikaten öyle aynı şekilde oluyor. 


Mehdiyetin karşısına komünizmi diken de Allah’tır. Fakat Mehdiyet galip gelecektir. Çünkü Allah’sız bir dünyaya Allah müsaade etmez. Allah kendisiyle savaşan bir dünyaya müsaade etmez. Helak eder o dünyayı. Yok eder. Nitekim bakın Hz. Mehdi (as)’den sonra, İsa Mesih (as)’den sonra dünyaya komünizm hakim olacak, komünistler hakim olacaktır. Komünizm sonsuza kadar gitmesi gerekir onların kafasına göre. 


Şu tarihi unutmasınlar: 1545 Hicri, Miladi 2120. Toz olacak bütün dünya ve kainat,  bulut haline gelecek, darmakeşan olacak. Hani komünizm öyle sonsuza kadar devam edecekti? Allah’ın gücüne karşı koyamazlar. Çünkü komünizmi yaratan Allah. Kendisi yaratıyor, Kendisi yıkar, Kendisi söker. Hz. Mehdi (as)’ı onun karşısına Kendi diker.  Bütün güç Allah’ın elindedir. Ama onlar farkına varmıyorlar. Tabii farkına varmazlar.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "1 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder