09 Ekim 2011

Masonlar ve ''Su Testisi Taşıyan Adam''!

Masonlar diyor ki; üstad Masonlar toplanmışlar. “ Elinde su testisi taşıyan adama uymamızı Hz. İsa Mesih (as) söylüyor” demişler. “O da elinde su testisi taşıyor” demişler. Ve “Ona uyun. Onu dinleyin” diyor. “Ona uyun ve onu dinleyin” diyor. “O yüzden biz de Hocamızı (Adnan Oktar'ı) dinliyoruz. Ona uyuyoruz” diyorlar. Tabii hüsnü zan ediyorlar. Allah razı olsun. Ama o çok manidar. 


Mesela ben bu testileri süs olsun diye koymuştum. Onun masonik amblemini, masonik işaretini çok önemli görmüşler. Haberim yok. Yani “dünyayı kurtaracak adamın simgesidir o bizim için” diyorlar. “Ve İstanbul bir, iki İstanbul’da su testisi taşıyan adam. Ve onun peşinden gitmek ve onun sözünü dinlemek” diyorlar. Tabii hüsnü zannın en yüksek noktası. Allah razı olsun. Keşke öyle olsak. Ama Hz. Mehdi (as) talebesiyiz. Su testisi taşıyan Hz. Mehdi (as)’ın naçiz talebelerinden bir tanesiyiz. 


Çünkü asıl güneş bir yere yansıdı mı camdan yansıdı mı nasıl görünür? Aynı güneş orada da var gibi görünür. O yüzden o etki altında kalıyorlar, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "1 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder