09 Ekim 2011

Fakirlik ve Eşitsizlik


(Fakirliğe, eşitsizliğe karşı mısınız sorusuna cevap olarak)

Sonuna kadar, sonuna kadar. Kuran’ın ruhu içerisinde, Mehdiyetin ruhu içinde, İsa Mesih (as)’ın, Şiloh’un ruhu içerisinde, onun mantığı içerisinde tabiki. Zibil gibi mal mülk olacak, zibil gibi zenginlik olacak. Peygamberimiz (sav) “bir tane fakir kalmayacak” diyor. “O kadar mal bollaşacak ki, fakirler o kadar zenginleşecekler ki ihtiyaçtan fazla alacaklar onu geri vermek isteyecekler. Hz. Mehdi (as) “biz sunduğumuz malı geri almayız” diyecektir” diyor. Savaşların tamamı kalkıyor. Tamamı. Hiç bir silah kalmayacak. 

Marks ve Lenin yani Marksist önderler Tevrat’tan ve Peygamberimiz (sav)’in hadislerinden bu büyük ideali anlamışlardır. Fakat bunu ters düz etmişlerdir. Yani şeytanın bacağı haline getirmişlerdir. Bu güzelim düşünceyi, bu muhteşem düşünceyi şeytanın kollarına vermişlerdir. Şeytan baktı ki Mehdiyeti durduramıyor. “Napayım? Komünizmden çıkayım” dedi. Biz de eğer komünizmi fikren yerle bir etmezsek Allah bize lanet etsin, yerle bir edeceğiz Allah’ın izniyle. Var gücümüzle gayret edeceğiz inşaAllah. Cenab-ı Allah’ın izniyle. Ben Kürt kardeşlerimi komünistlerin eline vermem. Ben onların zılgıtlarını duyacağım. Sıra gecelerini göreceğim, toplu namazlarını göreceğim. Annelerimin başörtüsünü göreceğim. Çocukların koşuşturduğunu göreceğim, çobanların dağda koyun güttüğünü göreceğim. Huzurlu yaşadıklarını göreceğim. Ve oraları Paris’e çevireceğiz. Londra’ya çevireceğiz Allah’ın izniyle. Yeter onların çektiği çile, ızdırap. Her yeri bahar şenliğine çevireceğiz. Dünyanın bütün güzelliğini önlerine sereceğiz inşaAllah. Onlar için bütün güzellikler inşaAllah. Hadiste zaten anlatılan o bak  “ Sava, eşitlik üzerine malını dağıtacak” diyor Hz. Mehdi (as). “Sava” eşitlik üzere. Çok açık. Karl Marks rüyasında bile görmezdi bu ideali, bilmezdi. Tamamını Tevrat’tan ve Peygamberimiz (s.a.v)’in hadislerinden almıştır. Şeytanın eline bu güzel ideali vermeyiz

Ama diyorum ben, samimi olarak söylüyorum; sosyalistler, genellikle komünistler hakikatten dürüst delikanlılar. Ben görüyorum. Yani çok konuştuğum, çok arkadaşlarım, lisede de arkadaşlarım vardı, her yerde vardı. Kendilerini davalarına teslim etmiş, dünyadan ilişkilerini kesmişler. Halkı için, milleti için gayret eden insanlar. Ama şeytani yöntemlerle yapıyorlar. Farkında değiller. Biz bunu doğru ayaküstüne oturtuyoruz. Doğru yolun üstüne oturtuyoruz. Olay bu. Yoksa dürüstlüklerine benim diyeceğim bir şey yok. Dürüstler. Fakat PKK’nın cellâtlığı da dehşet vericidir bir çok insan için. Ve müthiş bir rezalettir. Leninizm’in, Stalinizm’in pisliği ve korkunçluğudur.

Şeytan kanla beslenir. Şeytanın o kanlı ağzını yırtacağız biz. Kan yok. Hz. Mehdi (as) döneminde Peygamberimiz (s.a.v) diyor “Damla kan akmaz, uyuyan kişi uyandırılmaz” diyor. “İnsanların burnu dahi kanamayacak” diyor. “Tek bir tane silah olmayacak” diyor Peygamberimiz (sav). Hepsi eritilecek, yok edilecek. Sanayide kullanılacak. Zülkarneyn’in kitlevi eriteceği demirler onlardır işte, o silahlardır. Kuran’da geçen kitlevi demir eritilmesinin nedeni odur. Ona işaret ediyor inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "1 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder