09 Ekim 2011

Sosyalizm Yerine ''Kuran Ahlakı''


(“Sosyalizme karşıysanız bunun yerine ne koyuyorsunuz?” sorusuna cevap)

Kuran ahlakını, Mehdiyeti, İsa Mesih (as)’ı, Şiloh’u ve bu düşünceyi Tevrat’tan alan Peygamberimiz (sav)’in hadislerinden alan Karl Marks’ın saptırmasını düzeltmeyi hedefliyoruz. Karl Marks nereden aldı dünya hâkimiyetini, dünya kardeşliği fikrini? Sosyal adalet fikrini nereden aldı? Savaşlara karşı olma fikrini nereden aldı? Mehdiyetten aldı. Tevrat’tan aldı. Kendi zaten babası hahamdır Karl Marks’ın. Haham aileden gelir. Üstad masondur ayrıca. Onu da söyleyeyim. Fakat müthiş bir Hz. Mehdi (as) hayranlığı vardır onda. Muazzam bir Hz. Mehdi (as) hayranıdır. Hz. Mehdi (as)’ı dinsiz Hz. Mehdi (as)’a çevirmeye kalkmıştır. Olay budur. Biz dinsiz Hz. Mehdi (as) istemiyoruz, dindar Hz. Mehdi (as) istiyoruz. Arada fark bu. Olay bu. 

Bütün dünya kardeş olacak. Sosyal adalet olacak. Barış olacak. Savaşlar kalkacak. Ama Allah’sız, Kitap’sız, dinsiz, imansız değil. Soğuk, buz gibi, korkunç bir dünya değil. Kan denizinin ufkundan değil. Barışın arkasından İslam ahlakı dünyaya hakim olacak, İttihad-ı İslam olacak. Türk İslam Birliği olacak. Yerine koyduğumuz budur. Barış, kardeşlik, sevgi, özgürlük, demokrasi, bilim, sanat, estetik güzel olan herşey ve yobazlığın son bulması. Mehdiyetin en mühim özelliklerinden bir tanesi yobazlık tarihe bir daha dirilmemek üzere gömülüyor. Mümkün değil Hz. Mehdi (as) kökünü kazıyacaktır yobazlığın

Bir daha hiç dirilmeyecek yobazlık. Ama işte bir 70 yıl kadar var hakimiyete, 60-70 yıl kadar. Ondan sonra komünizm dünyaya hakim oluyor. Bu doğru. Ondan sonra dünya sizin, şeytanın yani. Ama tabii sen şeytana bilmeden uyuyorsun, ayrı mesele. Farkına varmadan uyuyorsun. Samimi sosyalistleri, samimi komünistleri tenzih ederim. Benim çok fazla komünist arkadaşlarım var. Bayağı da severim. Saygı da duyarım. Bayağı hoş sohbet, sevecen, efendi, dürüst, yalan söylemeyen, nezaketli çocuklardır. Ama olayın gerçeği bu. Farkına varmadan şeytana teslim olmuş oluyorlar. Ben oturup seyredemem. Ben onları da seviyorum, şefkat duyuyorum. Onların da kurtulmasını istiyorum.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "1 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder