26 Ekim 2011

Darwinizm'in Sonu

Biz Darwinizm’i ezdikten sonra solcularla tartışabilecek hale geldi Müslümanların büyük bir bölümü.


Ödleri kopuyordu birçoğunun, hiçbir şekilde tartışamıyorlardı. Herkes bilir. “Hayır” diyen bana yazsın. Konuşamıyorlardı. Çünkü yenmelerinden çekiniyorlardı. Çünkü bir komünistle konuştun mu, onu ikna etmesinden çekiniyordu. Cevap verecek gibi değil. Çünkü dini savunamıyorlardı. Darwinizm’in geçersizliğini anlatamıyorlardı. Onlar Darwinizm’i anlatırken “çok fazla fosil var” diyorlardı. O çizimleri gösteriyordu. Onlar felç oluyordu, hiçbir şey diyemiyorlardı. Proteinlerin bataklıkta oluştuğunu söylüyorlardı. Ona da cevap veremiyorlardı. Hiçbir şeye cevap veremiyorlardı. 


Ben kafalarına böyle ilimle bakır kazanı gibi geçirdikten sonra, bu Darwinizm’i ve materyalizmi fikren tepetakla ettikten sonra, şu an cesaret geldi bütün dünyada ve ondan sonra bu atak başladı. Herkes rahat şu an. 


Hıristiyanlar bile benim kitaplarımdan alıp, tercüme ettirip kitaplar bastırmışlar, hep Harun Yahya diye Hıristiyanlar kiliselerde benim kitaplarımı kullanıyorlar, geniş çapta. 70’leri bir düşünsünler, tartışma diye bir konu yoktu, tartışamıyorlardı. Sırf demagojiye yatkındı birçok kişi. Mutlaka da yeniliyorlardı. Kendilerine güvenemiyorlardı. Hatta öyle bir hale gelmişti ki Müslümanlar, o ezikliğin karşısında aynı komünist yöntemlere başvurmuşlar. Onlar da parka giydiler, onlar da askeri kıyafetler giyiyorlardı, onlar da diyalektikten bahsediyorlardı. Bıyıklar yine aynı komünistler gibiydi. Üslupları, hareketleri, örgütlenme şekilleri, birçok şeyi aynı komünistler gibiydi. Halen de devam ediyor, birçok yerde dünyanın birçok ülkesinde, adı Müslüman ama onlara “yeşil komünist” deniyordu o zamanlar. Aynı komünist yöntemleri kullanıyorlardı. “Biz sizden daha komünistiz” havası veriyorlardı ve dolayısıyla fikri bir üstünlük elde edemiyorlardı. Zaten böyle hep siyasi, sosyal konular üstüne konuşuyorlardı. Yani sosyalist ekonomiyi savunuyorlardı. Dolayısıyla dine girmiyorlardı. Genellikle sırf ekonomi üstünde tartışmayı sonlandırmaya çalışıyorlardı. Yani Allah’ın varlığı, birliği, Darwinizm, materyalizm, o konulara girmiyorlardı. 


Hatta şöyle yapıyorlardı; “Darwinizm evet var” diyorlardı. “Bir evrim var, doğru ama evrimi Allah yapıyor” diyorlardı. Hep İslam aleminin büyük bölümüne bu hakimdi. Biz bu çamurlu perdeyi kaldırdık Müslümanların üstünden. Bu belayı kaldırdık. Şimdi rahatça evrime karşı koyabiliyorlar, çok rahat. Bizim kaynaklarımızı veriyorlar, adamlar diyor “buna cevap ver, ondan sonra ortaya çık.” Adam okudu mu cevap verecek hali yok zaten, bitiyor. Bütün dünyada Darwinizm şu an konuşulamıyor. Kimse ne tartışabiliyor, ne de ağzına alabiliyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "8 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder