26 Ekim 2011

"Arap Baharı" Değil, "Mehdiyet Baharı"!

İsrail’le hiçbir İslam ülkesi savaşmaz. Öyle bir olay olmaz. Öyle bir olay da olmayacak zaten. Çünkü barış devrindeyiz. Belki psikolojik yönden baskı olabilir. Yani hiçbirimiz sizi sevmiyoruz gibi imaj verebilirler. Buda çok yanlış olur. Çünkü İsrail halkının bir suçu yok, yöneticilerinden belirli kişilerin suçu var. Belirli kişiler eylem yapanlar. Onlar suçludur. Dolayısıyla İsrail halkının kucaklanacağı, sevgiyle, şefkatle korunup kollanacağı bir ortam mevzubahistir. 


Bu da Mehdiyet’le kendini gösteriyor. Şu an Mehdiyet’in gölgesi altındadır, İsrail. Kral Mesih’in, Şiloh’un gölgesi altındadır. O yüzden zaten bölgede de hiçbir olumsuz hareket olmuyor dikkat ederseniz. Ve olmayacak da. Kriz olacak gibi olur fakat Mehdiyet bunu engelleyecektir. Hz. Mehdi (a.s.)’ın manevi gücü, Hz. Mehdi (a.s.)’ın aklı, Allah’ın onu vesile etmesiyle böyle bir olayın olması mümkün olmayacaktır


Olmadığını da göreceksiniz. İsrail halkı gittikçe daha iyiye daha güzele doğru gidecektir. Ama şart şu; Kral Mesih (a.s.)’a olan sevgilerini tam gösterecekler. Allah’a tam kendilerini bağlayacaklar. Allah’tan korkularını arttıracaklar. Sevgiyle Allah’a yaklaşacaklar. Allah’ı çok severlerse, Allah’ın koruması onların üzerine olacaktır. Bunu görecekler. 


Fakat artık İslam ahlakının dünyaya hakimiyet devri gelmiştir.“Arap baharı” denilen İslam baharıdır.Yani Mehdiyet baharıdır. “Arap baharı” tarzında onu yanlış ifade ediyorlar. Aslında Mehdiyet baharı, Kral Mesih (a.s.)’ın baharı olarak değerlendirmeleri daha doğru olur. Çünkü Bediüzzaman Said Nursi Böyle bir dönemin geleceğini belirtmiştir. Hadislerde bu belirtilmiştir. Aynısıyla, bütün detaylarıyla olay tahakkuk ediyor şu an.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "7 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder