09 Ekim 2011

Münafık Yılan Gibidir!

Münafıklar ne hikmetse, Allah’ın hikmeti, Müslüman gibi görünmeyi çok önemli görürler. Dinsiz oldukları halde, dinden nefret ettikleri halde, ısrarla Müslüman gibi görünmek isterler. Ve mutlaka birlikte, topluluk halinde hareket ediyor. Birbirinden ayrılamaz münafıklar. Müslüman cemaatten ayrılırlar. Müslüman topluluğundan ayrılırlar. Onların içinde bir urdur onlar, kanser uru gibi. Allah o uru koparır. Fakat o ur, kertenkele kuyruğu gibi yaşar, ölmez. Yine gider dışarıda küçük bir koloni kurar. Kendi aralarında böyle it gibi çekişir onlar yine. Birbirlerinden nefret edeler fakat ayrılmazlar da. Koloni olarak yaşarlar. Ve yine Müslümanların aleyhine propaganda yapmaya devam ederler. Müslümanların aleyhinde haber toplamaya çalışırlar. Oraya buraya ihbarda bulunurlar. O şeytani görevlerini ifa için gayret ederler. O arada da Allah’tan, dinden bahsederler. Yani bir özellik olarak ikisini bir arada devam ettiriyorlar. Allah’ın hikmeti.

Yılan gibi olur münafıklar. Böyle Müslüman cemaatine yılan gibi gelirler. Yılan gibi de çıkarlar. Ve yılan gibi de faaliyette bulunurlar. Fakat şeytani bir zekaya sahip oluyorlar. Onun için herkesin baş edeceği gibi olmaz münafıklar.Yani bir şeytani azim vardır. Şeytani gayret vardır. Delicesine bir hırsla Müslümanlara karşı kin duyarlar. Parasını, pulunu, imkanını hep o yönde harcar. Yani Müslümanlığa zarar vermek için. Ama Müslümanlığı savunuyor görüntüsü altında, Allah’ı anıyor görüntüsü altında devam ederler. Bir de birbirilerine düşmanlardır. Bu çok önemli vasıflarıdır. Allah kalplerinin uzlaşmaz olduğunu söylüyor. Dışarıdan Müslümanlar hakkında sürekli bilgi toplarlar. “Dışarıdan haberlerinizi” diyor, Allah, “beklerler” diyor, “uzaklardan.” Münafığın vasfı bu. Malıyla övünür, mülküyle övünür. Kazancıyla övünür. Çoluğuyla-çocuğuyla övünür, çıkarlarıyla övünür. Etiyle, kemiğiyle övünür. Tashihiyle övünür. Bir tek tebliğiyle övünemez. İlmi mücadelesiyle övünemez. Allah’ın dinini yaymasıyla övünemez. Şeytana galip gelmekle övünemez. Bunların dışında herşeyle övünür münafık. Özelliğidir. İttihad-ı İslam’ı savunmasıyla övünemez. Türk-İslam birliğini savunmakla övünemez. Hz. Mehdi (as)’ı savunmakla, İsa Mesih’in gelişini anlatmakla övünemez. Hz. Mehdi (as)’ın gelişi, İsa Mesih’in gelişi, münafıklar için ızdırap vesilesidir. En şiddetli karşı oldukları konudur, münafıkların. En bunaldıkları konulardan biri de budur. Çünkü anti-münafık olduğu için ikisi de –İsa Mesih de, Hz. Mehdi (as) da- çok şiddetli düşmandır münafıklar, bu her iki mübarek insana.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, ''28 Eylül 2011'' tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder