09 Ekim 2011

Müslümanlara Atılan İftiralar


(The New York Times Gazetesinde Suud Prensi Alvaled Bin Talal Bin Abdulaziz El Suud İle İlgili Çıkan İftira İçerikli Haberler Hakkında)

Şimdi dünyada etkili olan Müslümanlara karşı, tebliğ yapan, İslam’ı yayan, İslam’a iyi örnek olan Müslümanlara karşı bu tarz böyle basit iddialarla yıldırma modası yayılmaya başladı. Bunun bir örneğini biz Türkiye’de de gördük biliyorsunuz. Bize karşı da yaptılar ama başarılı olamadılar. Ben beraat ettim ve bütün delilleriyle net olarak ortaya koydum. Konu tam anlamıyla bir netlik kazanmış oldu. Şimdi bakın orada da, o kardeşimize karşı da bir oyun oynanmış gördüğüm kadarıyla. Fakat ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Çok biçimsiz bir iftira olduğu belli.  Baktılar ki İslam’a, Kuran’a faydalı olacak, güzel örnek olacak, hayırlı örnek olacak, işte kendisine iftira atacaklar, hanımını rahatsız edecekler. Böylece yıldıracaklar kendi kafalarınca. Hiçbir şekilde etkili olamazlar. Fakat Müslümanların tabii birbirlerini çok iyi koruyup kollamaları,  destek olmaları lazım. Biz de bu kardeşimizin hakkını koruma konusunda yanındayız. Hiçbir şekilde iftiraya maruz kalmasına müsaade etmeyiz. Çünkü bu yöntemlere bu adamlar devam ettiği müddetçe, Müslümanları yalnız gördükleri müddetçe, kendilerini güçlü zannediyorlar. Ama gereken hukuki karşılıklar, akılcı anlatımlar, akılcı üslup bunlara geri adım attırıyor ve yaptıklarına, yapacaklarına pişman oluyorlar. Hukukla, kanunla her türlü adaletsizliğe karşı tavır alacağız. Bir tek Türkiye’de değil, dünyanın neresinde olursa olsun, Müslümanların hakkına, hukukuna zarar verecek bir şey olduğunda elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "5 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder