26 Ekim 2011

Sevginin Önemi


Müslümanlar sevgiden ibaret olacaklar, saf sevgi olacaklar. Çok şefkatli, merhametli olacaklar. Yahudilere, Hıristiyanlara, ateistlere, hepsine, bütün insanlara karşı muhabbetle ve şefkatle yaklaşacaklar. Böyle gözü dönmüş, kan dökücü, gaddar bir ruh hali içerisinde olmayacaklar. Çünkü Kuran’a göre bu deccalliktir, zulümdür, firavunluktur. Firavun acımasız olur. Müslüman merhametli olacak, şefkatli olacak. 

Herkese şefkatle bakarsak, özellikle mezheplere karşı da sevgi dolu, şefkat dolu yaklaşırsak bu çok doğru olacaktır. Alevi’si, Sünni’si, Caferi’si, Şii’si, Vahabi’si bütünüyle kardeşiz. Hıristiyanlar da, Museviler de Allah’ın kullarıdır. Allah kaderde onları öyle yaratmıştır. Onların adını Allah Kuran’da Ehl-i Kitap olarak koymuştur. Onlara derin bir şefkatle yaklaşacağız. İyi olmaları için dua edeceğiz, hidayetleri için dua edeceğiz. Sevgiyle onlara Kuran’ı, İslam’ı anlatacağız. Fakat öfke ve nefret sakın ve kesinlikle olmayacak inşaAllah. Bu bize Allah’ın emri.
Birbirinizi çok sevin, birbirinize çok şefkat gösterin. Hz. Mehdi (as)’ın devrindeyiz. Hz. İsa Mesih (as)’ın devrindeyiz. Hz. Hızır (as)’ın kol gezdiği, yoğun faaliyet yaptığı bir dönemdeyiz. İslam ahlakı dünyaya 10-15 yıl içerisinde hakim olacak. Bunu hep birlikte göreceğiz. Ben hurafeye inanan bir insan değilim. Ben gerçekçi ve çok akılcı bir insanım. Bu dediklerim doğru. Bu dediklerimin doğru olduğunu göreceksiniz. Bunun sevinci içerisinde olun. 

Birbirinize derin sevgiyle, muhabbetle bağlanın. Çok affedici ve şefkatli olun. Çok güzel günler yakında inşaAllah. Hepinize selam ediyorum. Allah’a emanet olun. Allah hepinize hidayet, sağlık, güzellik, iyilik versin. Kalbinize inşirah, ferahlık versin, inşaAllah.

Bana sevginizi niye kıskanıyorlar? Ben anlayamadım, maşaAllah. Diğer kız arkadaşlarımı görseler demek ki Allah Allah, hastanelik olacaklar. Benim yüzlerce kız arkadaşım var ve akıl almaz güzeller elhamdülillah. Hepsi de bana Allah aşkıyla aşıktır, açıkça söyleyeyim. Deli gibi aşıktırlar hem de, acayip severler, inşaAllah. Kıskanacak ne var, gıpta et değil mi? MaşaAllah, Ne güzel! Akılları almıyor. “Nasıl oluyor?” diyor. 

Eğer candan Allah’ı seversen, Allah da seni candan sever ve Cemal ismiyle tecelli eder, inşaAllah. Ama senin kalbin kapkaraysa, zulümatsa, delalet içindeyse, karanlıklar içerisindeyse, Allah sana korkunç tecelliler gösterir ve berbat insanlarla karşılaşırsın. Berbat bir hayat yaşarsın, inşaAllah.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "15 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder