26 Ekim 2011

Euro Değil TL !


(Yunanistan’daki en koyu milliyetçilerin bile son zamanlarda “Yunanistan’ı Türkiye’nin kurtarabileceğini” söylemeleri ve Yunanistan’ın AB’den çıkarak Türkiye ile birleşmesini istemeleri ile ilgili)

Hay maşaAllah, hay maşaAllah. Atalarına rahmet. Bak ne güzel konuşmuşlar. Demek ki Türk İslam Birliği tam bir kurtuluşmuş. Bak, üç yıl önce söylediğimde, “Yunanistan’la da birleşeceğiz” dediğimde “Olur mu öyle şey?” falan diyorlardı. Adamların en uç muhalifleri bile istiyor. Karmakarışık bir şey yok. Sadece Yunanistan sınır kapısına geldiğimizde orada kediler oynayacak, o kadar. Kapıdan direk geçeceğiz. Konu bu. Onlar da direk gelip geçecekler. Gelsinler burada portakal, mandalina alıp memleketlerine dönsünler. Gitsinler istedikleri yerde mallarını satsınlar. Bizim kardeşlerimiz de gitsin orada istedikleri yerde tesis kursunlar. Bütün mesele o kapıdaki kontrolün kalkmasında. Var ya o sınır kapısında bekleyenler, onu kaldıracaksın, o kadar. Konya’ya giderken nasıl rahat giriyoruz, oraya da aynı şekilde. Selanik falan hep atalar yurdu. Oralara biz aynı Osmanlı döneminde olduğumuz gibi rahat rahat gireceğiz. Onlar da istedikleri gibi buralara kadar gelecekler.  Konu bu. Oradaki memurlara diyeceksin “arkadaşlar, buyurun, evinize gidin, işinize bakın.” 

Euro Başka karmaşık bir şey yok. Acayip zengin olur Yunanistan, acayip. Ne bu ekonomik krizleri kalır, ne şu kalır, ne bu kalır.Şu “Euro” işini de bırakacaklar. Euro değil, Türk parası ile iş görecekler, TL. Varsa yoksa Türk parası. Cayır cayır istedikleri gibi yaşarlar. Son derece de rahat ve zengin olurlar. Beklemesinler, hiç beklenecek bir şey yok. Karar alsınlar. Başbakanımızla onların başbakanı gelsin, masada otursunlar. Meclis’e getirin kararı, konu bitsin. Yarım saatlik işi var, o kadar. Karmaşık hiçbir şey yok. Yunanlılar; zaten büyük bölümü onların Türk’tür Yunanlıların hep. Bakın, aynıdır. Anadolu insanı ile aynıdır. Huyu suyu, kişilikleri çok benzer. Tipler falan aynıdır. Yunan köylülerine bakın, bizim Türk Trakya köylü, aynıdır.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "7 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder