16 Aralık 2012

Yeryüzü Zulüm ve İşkence Yerine Adaletle Dolacaktır!


 Hz. Mehdi (as) diyor Peygamberimiz benim yolumda gidecek uyuyan kişiyi uyandırmayacak, kanda akıtmayacaktır.” “Kan akıtmayacak” bu kesin bir hüküm. “İhya etmedik sünnet, kaldırılmadık bidat bırakmayacaktır.” Bidat nedir? Yobazların uydurmaları. Yobazlarda zannet diyor ki, yobaz uydurmaları bilakis gündeme getirecek, Kuran hakikatlerinden insanları uzaklaştıracak zannediyor. Tam tersini yapacağını zannediyorlar Hz. Mehdi (as)’ın. Hâlbuki bidatten kasıt Kuran’a uygun olmayan her türlü hurafedir. Adı üstünde bidat uydurma. “Ahir zamanda aynı benim gibi diyor Peygamber Efendimiz (sav) dinin icaplarını yerine getirecektir. Zülkarneyn (as) ve Süleyman (as) gibi bütün dünyaya hâkim olacaktır. Peygamber (sav) diyor ki; “Zülkarneyn ve Süleyman gibi hâkim olacak” diyor. Olur, mu diyorlar? Bak Peygamber böyle diyor (sav); “Dünyaya Zülkarneyn (as) ve Süleyman (as) gibi hâkim olacak” diyor.

Allah diyor Peygamberine, Hz. Muhammed (sav)’i hâkim etmedi diyor Hz. Mehdi (as)’ı mi hâkim edecek diyor? Bak ahmağa bak. Peygamberimiz (sav) ne diyor? “Zülkarneyn (as)’ı hâkim etti diyor, Süleyman (as)’ı da hâkim etti, ama bana nasip olmadı diyor Peygamberimiz (sav). Evlatlarımdan Hz. Mehdi (as)’a nasip olacak” diyor. Üç kişiye dünya hâkimiyeti nasip olmuş Hz. Zülkarneyn (as), Hz. Süleyman (as) ve Hz. Mehdi (as). Bunu kim söylüyor? Peygamberimiz (sav) söylüyor. Peygamberimiz (sav)’in söylediğine, Peygamberimiz (sav)’e sevgi ve saygı adına ahlaksız herifler, terbiyesiz herifler. Cahilliğinden söyleyeni tenzih ediyorum Peygamberimiz (sav)’in dediğini beğenmeyip kendilerince akıl veriyorlar. “Müslümanlara bütün her şeyi geri verecektir.” Ellerinden alınan her türlü hakkı geri alacak Müslümanlar.

“Yeryüzü zulüm ve işkence yerine adaletle dolacaktır.” Mesela işkence kalkacak diyor, zülüm de kalkacak. “Her şeyi hak ve adalet ölçüleriyle, eşit bir şekilde taksim edecektir.” Sosyalist, komünist kafaya gidiyorlar. Bak ne diyor Peygamberimiz (sav)? “Her şeyi, her şeyi hak ve adalet ölçüleriyle, eşit bir halde taksim edecektir.” Bütün insanlara paylaştıracaktır, sosyalizme gerek var mı? Hası adaletin, sosyal adaletin hası. “Böylece yer ve gök sakinleri ondan razı oldukları gibi havadaki kuşlar, ormandaki yırtıcı hayvanlar, denizdeki balıklar bile memnunluk duyacaktır.” Yani Hz. Mehdi (as)’ın bütün hayvanlara karşıda çok sevgi dolu olacağı hadislerden anlaşılıyor. “Ümmeti Muhammed’den (sav) memnun olmadık hiçbir fert kalmayacaktır.” Herkes memnun olacaktır diyor.

“Hatta ihtiyacı olan yok mu diye haber salınacak herkes ihtiyacımız yoktur diye cevap verecektir” diyor Resulullah. “Gökten bolca rahmet yağacak, yerlerde bereket artacak, bütün defineleri bulacaktır diyor Hz. Mehdi (as).” O gizli kutsal hazinelerin hepsi bulunacak. “Bütün ülkeler ona kapılarını açacaktır.” Yani her ülke, Afganistan, Pakistan, Çin hepsi. “Her taraftan arıların kovanlara gelip sığındığı gibi ona gelip sığınacaklardır.” Masonlukta da arı kovanı, masonik bir semboldür Hz. Mehdi (as)’ı temsil eder, Adonay’ı temsil eder arı kovanı ve arı.

 “Üç bin melek Hz. Mehdi (as)’a yardım edecek” diyor. “Meleklerin başında Cebrail (as), sonunda Mikail (as) bulunacak.” Bak Cebrail (as) sürekli Hz. Mehdi (as)’a yardımcı. Onun için ne münafıklar, ne kâfirler baş edemiyor Hz. Mehdi (as) ile baş edemeyecekler. “Sonunda Mikail (as) bulunacak. Onun zamanında kurtla, kuzu bir arada otlayacak.” Hadisleri gösterdik geçenlerde, vahşi hayvanların o özelliği kalkacak. “Çocuklar yılan ve akreple oynaşacak, insanlar bir ölçek buğday ektiklerinde karşılığında 700 ölçek bulacak.” Yani bu modern tarıma dikkat çekiliyor. “Tefecilik” ki şuan dünyada büyük bir ızdırap bu “veba, zina, içki gibi fena ihtiyatlar kalkacak, ömürler uzayacak, emanetler yerine teslim edilecek, kötüler helak olacak, ehlibeytte buğuz eden bir fert kalmayacak.” Ehlibeyt sevgisi ilk defa yeni yeni yayılmaya başladı. Eskiden pek konuşulmazdı ehlibeytten. İlk defa her yerde duymaya başladınız değil mi? Ehlibeyt sevgisini.

“İnsanlar arasında sözü sevilecek.” Hz. Mehdi (as)’ın konuşmasında insanlar çok hoşnut olacaklar, sözünü çok sevecekler, onu çok dinlemek isteyecekler. Hz. Mehdi (as)’ın bir özelliğidir o. Sözü tatlıdır, sohbeti tatlıdır Hz. Mehdi (as)’ın. “Allah onun sayesinde kör fitneyi söndürecek” bütün anarşiyi mesela PKK fitnesi olsun anarşi fitnesi hepsi gidecek. “Yeryüzünde emniyet ve sükûn hâkim olacak.” Yani hiçbir şekilde polisiye olaylar kargaşa olamayacak. “Hatta bir kadın, beş kadınla birlikte, aralarında hiçbir erkek olmadığı halde serbestçe, korkusuz hacca gidecek.” Bak, “korkusuz” demek ki daha önce korku var, daha önce serbest değil demek ki. Ferahça kız arkadaş gruplarıyla beraber topluca gidebilecekler diyor Peygamberimiz (sav).



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder