17 Aralık 2012

Marksizm'in,Faşizmin Kökenidir Darwinizm,Vahşi Kapitalizmin Kökenidir!


 Marksizm’in, faşizmin kökenidir Darwinizm, vahşi Kapitalizmin kökenidir. Ve dünyadaki gelmiş geçmiş en tehlikeli teoridir. İnsanlığa en büyük zararı vermiş teoridir. Teori değil de zaten bilimsel gerçekmiş gibi anlatıyorlar. Türkiye’de de Devlet anlatıyor. Resmi olarak anlatıyor. Biyoloji kitaplarında anlatılıyor. Tarih kitaplarında anlatılıyor. Felsefe kitaplarında anlatılıyor. Her yerde anlatılıyor. Her üniversite bunu gerçekmiş gibi anlatmaya mecbur. Aksini söyleyen bir bilim adamı da, üniversitede yer alamıyor. Kapıya koyuyorlar birçoğunu.

DİDEM ÜRER: Hocam siz, PKK ile ideolojisini ortadan kaldıracak ilmi mücadele yapılması gerektiğini söylüyorsunuz, inşaAllah. Stalin’in bir sözünü okumak istiyorum; “Fikirler silahlardan daha güçlüdür. Biz düşmanlarımızın silah sahibi olmalarına izin vermedik neden fikir sahibi olmalarına izin verelim ki?”

ADNAN OKTAR: İşte onun için de anti Darwinist, anti materyalist mücadeleye müsaade etmiyorlar, anti komünist mücadeleye müsaade etmiyorlar. Biz de buna rağmen cevap verip mücadele ediyoruz. Bakın, Stalin’in bu sözü çok açık. Bir daha söyle duymayan kalmasın.

DİDEM ÜRER: “Fikirler silahlardan daha güçlüdür. Biz düşmanlarımızın silah sahibi olmalarına izin vermedik neden fikir sahibi olmalarına izin verelim ki?”

ADNAN OKTAR: Yani adamların fosillere saldırması, kitaplara saldırması, kitapları yakmaya kalkması, Darwinist materyalist propagandanın aslına cevap verdirtmemelerinin hep bu nedenle, hepsinin sebebi bu.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder