24 Aralık 2012

Kadınlar İslam Ahlakının Güçlü Yayılmasına Sebep Olur!


 Hanımların kaliteli olması, İslam ahlakının güçlü yayılmasına sebep olur. Çünkü asıl dünya hakimi kadınlardır. Hep onlar annedir, kız kardeştir ve her yerde hakim olan onlardır. Kaliteli hanımların İslam’a büyük bir hızla yaklaştığını görüyoruz, dünya çapında. Ama bunda sizin çok büyük emeğiniz oldu,maşaAllah. Çünkü dekolte bir hanıma çarşaflı bir hanım yanaştığında hiçbir şekilde konuşmazlar. Tecrübeleri de vardır, isterseniz kendilerine sorun. Hangi çarşaflı hanımla dekolte hanım oturup dini konuşur, dinler? Çok nadirdir. Ama dekolte hanımlarla dekolte hanımlar, bakımlı hanımlarla bakımlı hanımlar, güzel hanımlarla güzel hanımlar daha kolay anlaşırlar. Kültürlü, birkaç yabancı dil bilen bir hanımla; yine kültürlü, birkaç yabancı dil bilen hanım daha kolay anlaşır. İşin doğrusu; güzel kızlar, güzel hanımlar, güzel kız arkadaştan hoşlanırlar. Yaygın olan budur. İşin doğrusu bu şekildedir.

 Zenginler, genellikle zenginlerle görüşmek isterler. Siz hem zengin hem güzel hem başı açık… Dekolte olanınızda var, dekolte olmayanınızda var. Ama hanımlarla çok kolay bağlantı kuran, modern gençlerle çok kolay bağlantı kuran bir görünüm, bir ruh hali ve kültür içerisindesiniz. O yüzdende on binlerce kişiye, yüz binlerce kişiye çok başarılı ulaşabiliyorsunuz. Onlara İslam’ı anlatıyorsunuz. Ve yurtdışında binlerce Hıristiyan’a, seçkin sanatçılara, bilim adamlarına, profesörlere, masonlara ulaşma imkanınız oldu. Yoksa siz klasik anlamda, bilinen tarzda olsaydınız, hiçbir şekilde sizinle muhatap olmazlardı. Hiçbir şekilde de dinlemezlerdi. Bu şekilde modern olmanız, onların üstündeki o korkuyu kaldırdı. “Biz Müslüman olursak, hayatın bütün sosyal yönlerinden çekiliriz. Bakımlı olamayız, saçlarımız güzel olmaz, makyaj yapamayız” gibi düşünüyorlardı. “Dekolte giyinemeyiz. Güzel, alımlı olmamız imkan dahilinde olmaz” gibi düşünüyorlardı. “Neşeli olamayız. Müzik dinleyemeyiz. Arkadaşlarımızla sosyal bağlantılarımız kopar” gibi düşünüyorlardı.

Baktılar ki; bilakis, tam zıttı. O zaman çok rahatladılar. Ve din şu an çığ gibi yayılıyor. “Biz bilseydik İslam’ın böyle olduğunu, çoktan Müslüman olurduk” diyorlar. Hıristiyan ve Musevi kardeşlerimizden de, ateistlerden de çığ gibi Müslüman olan var. Her gruptan, her yerden, maşaAllah. Ateistlerden, böyle en çılgın görünen gençlerden bile, bakıyoruz süratle İslam’a dönme var. Çünkü bakıyoruz;“eğer İslam bu şekilde özgürlük içerisindeyse, sanata böyle güzel bakıyorsa, sevgiye böyle güzel bakıyorsa, böyle dostluk sistemiyse, böyle sevecenlik sistemiyse biz zaten Müslümanız” diyorlar. Tabii ki öyle; size şeytan bunu gizledi, kapattı, örttü; biz İslam’ın üzerindeki örtüyü kaldırdık. Deccalin örtüsünü kaldırdık. Deccal kör gözüyle kapamaya kalktı. Biz onun kör gözünü patlatıp o görüntünün görünür hale gelmesini sağladık.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder