05 Aralık 2012

Müslümanların Birleşmesinden Daha Doğal Ne Olabilir?

 NATO’ya nasıl girmişler? Şanghay ekibi nasıl toplanmış bir araya? Avrupa Birliği nasıl toplanmış bir araya? Ekip değil mi onlar? Varşova Paktı nasıl toplanmıştı? Kardeşim, her şey oluyor, İslam Birliği olmuyor bunların kafasına göre. Bu nasıl iştir ben anlamadım. Her şeyi makul görüyorlar. Müslümanların bir araya gelmesi zaten Kuran’ın hükmü. İkinci bir ihtimal olmaz. Zaten haram. Müslümanların birleşmesi farz, bölünmesi haramdır.

İttihad-ı İslam’ın en büyük farz olduğunu Bediüzzaman Risale-i Nur’da sayfalarca anlatıyor ayetle hadisle. Hoca ne diyor? “Nereden çıkarttınız bunu, İslam Birliği’ni, İttihad-ı İslam’ı” diyor? “Böyle birleşmeler tehlikelidir” diyor. Kardeşim, Akdeniz Birliği oluyor, Akdeniz Birliği de var. Yakın zamana kadar Varşova Paktı vardı. NATO ayrı, Birleşmiş Milletler var, onu makul görüyorsunuz. Avrupa Birliği’ne katılmak için gayret ediyorsunuz. Müslümanların birlik olmasından daha doğal ne olabilir? Müslümanların birlik olmasında ne mahsur var? Bilakis iyilik, barış, güzellik, dostluk İslam Birliği ile olur. Savaşlar ortadan kalkar. Terör kalkar, anarşi kalkar. Amerika Afganistan’da, Amerika Irak’ta, şimdi Suriye’ye girecek belki. En azından şu anda Müslümanlar zaten helak oluyor.

 İttihad-ı İslam oluşsa bu belaların hiçbiri olmayacak. Ne Burma’da Müslümanları mahvederler, ne Filistin’de mahvolur, Müslümanlar ne Irak’ta mahvolur. Her yerde terör, anarşi durur. Silahlanmaya gerek kalmaz. Silaha verilecek paralar yiyeceğe, içeceğe, zaruri ihtiyaçlara verilir. Güneydoğu’da da özerklik, işte Abdullah Öcalan’a ev hapsi olsun. Hiç olmayacak şeyleri de olacak gibi gösteriyorlar. Güneydoğu’da komünist devlet kurmak istiyorlar. Sen özerklikten bahsediyorsun, Abdullah Öcalan’a da ev hapsi diyorsun. Ev hapsi demek tahliye demektir, yani git istediğini yap anlamına geliyor. Özerklik demek bölünme demektir zaten. Bunu makul görüyorsunuz, yani özerkliği makul görüyorsun, ev hapsini de makul görüyorsun, gece gündüz bunun propagandasını yapıyorsunuz, teşvik ediyorsunuz.

Peki Fethullah Hoca böyle mi yola çıktı ilk çıktığında? Zaman Gazetesi’nin amacı bu muydu? Nur talebeleri bütün dünyada okullarda faaliyet yapıyorlar; “İttihad-ı İslam’ı getirmeyin bu zararlıdır” diye bunu mu anlatıyorlar bu çocuklar? O zaman bunlar davalarını, ülkülerini kaybetmişler. Heyecanlarını kaybetmişler. Kuran’a karşı mücadele veriyor oluyorsunuz o zaman. İttihad-ı İslam’ı istememek demek Kuran’a karşı mücadele vermek demektir. Yani Müslüman kardeşimiz olduğu için uyarmak durumundayım. Ben görüşüyorum, konuşuyorum. Görsem elini de öperim bu bir anormallik. Bu yanlış bir şey. Bunu tabii ki eleştireceğiz.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder