10 Aralık 2012

Atatürk'ün Dediği Tarzda Dindarlık İstiyoruz !


DİDEM HANIM: Sayın Kılıçdaroğlu, eski Demokrat Partililer ve Doğru Yol Partililer başta olmak üzere, sağ kesime oylarını CHP’ye verme çağrısında bulundu. Şunları söyledi; “Eski Demokrat Partililer ve eski Doğru Yol Partililere sesleniyorum. Yüreğinizde insan, Atatürk sevgisi var. Laik Türkiye’ye inanıyorsunuz biliyoruz. Sizinle aynıyız, gayrımız kalmadı. Gelin CHP saflarına” dedi.

ADNAN OKTAR: CHP’yi desteklemeyi tabii ki gönlümüz çok arzu eder. Ama biz, iddia edilen Ergenekon terör örgütünden uzak durmak istiyoruz, rahatsızız. Çünkü diyor adamlar, “biz bir gecede üç milyon kişiyi şehit etmek istiyoruz” diyor. “PKK’yı destekliyoruz, terör örgütlerini biz kurduk” diyor. “Her yere yeraltına bombaları doldurduk” diyor. “Bir orduya yetecek kadar silah yeraltında mevcut” diyor. “Silahlı ayaklanma yapacağız, Marksist, Leninist, Stalinist bir rejim kuracağız Türkiye’de” diyor, “din, iman, Allah, kitap mukaddesata ait ne varsa ortadan kaldırmaya çalışacağız” diyor-haşa. Peki, ne diyelim biz bu durumda? Tabii ki Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti yıktırmayız. Kendimizi savunuyoruz. Nefsi savunma helaldir. Nefsi savunma halindeyiz.

 Burada, iddia edilen Ergenekon terör örgütüne karşı bir kere CHP tavrını koysun, bir. İkincisi, Darwinist, materyalist felsefe, PKK’nın bu hale gelmesine vesile oldu. Ve yurdu bölmeye yönelik, memleketi bölmeye matuf çalışmalarda ana dayanak haline geldi. Biz de diyoruz ki; CHP Atatürk gibi, aslan gibi bir tavır koysun. Materyalizme, Darwinizme biz karşıyız desin. Sırf duyalım bunu, bu kadar. “İddia edilen Ergenekon terör örgütüne de karşıyız, Türkiye’de demokrasi ve özgürlük istiyoruz, Atatürk’ün dediği tarzda da dindarlık istiyoruz.” Eğer yüzde 70’le sizi iktidara getirmezsek bize ne diyorsanız deyin. En az yüzde 70’le sizi iktidara getireceğiz söz, millet olarak. Ben vatandaş olarak söz veriyorum, inşaAllah. Ama bu sözü de sizden bekliyoruz. Bu yoksa nefsi müdafaa halinde oluruz tabii ki.

Bu nedir hükümet falan olaylar? Son günlerde bir şeyler vardı. Nüfusun çoğalmasını istiyorlar anladığım kadarıyla. Onun amacını ben anladım. Mesela Türkiye’nin 20 yıl, 30 yıl, 40 yıl sonra güçsüzleşmesinden çekiniyorlar, uzun vadede. Dolayısıyla çöküşüne vesile olur diye, bir milli sorun olarak önemli görüyorlar. Nüfus artsın tamam, güzel. Ama artan nüfusun da iyi eğitilmesi gerekiyor. Darwinist, materyalist eğitimle nüfusu artırsak ne faydası olur? Mesela Güneydoğu’da da nüfus çok artıyor, hızla artıyor. Dağa sürekli PKK’lı adam çıkıyor. Genç delikanlılar Darwinist, materyalist eğitiliyor. Ortaokulda, lisede devletin okullarında öğretiliyor Darwinizm, materyalizm. Çocuklar Darwinist olunca komünist oluyorlar otomatik. Leninist oluyorlar dağa çıkıyorlar. Acayip, maşaAllah nüfus patlaması var. Allah daha da sayılarını artırsın Güneydoğu’daki kardeşlerimizin. Ama epey bir bölümü dağa çıkıyor. PKK’lı oluyorlar.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder