14 Aralık 2012

Mümin Allah'ı Sonsuza Kadar Aşkla Sever !


İslam dini son derece tutarlı ve mantıklıdır. Niye manyaklık yaparsın? Niye delilik yaparsın? Niye dini kabus gibi göstermeye kalkıyorsun? Allah’ın nur gibi dinini neden içinden çıkılmaz bir hale getirmeye kalkıyorsun? Manyaksan, manyaklığın sana kalsın, serseri. Müslümanları neden bu olayın içerisine dahil etmeye çalışıyorsun? Deli hoca tipinden Müslümanlar çok çekti. Allah’ın hikmeti. Şeytan mı dalıyor bunlara, ben anlamıyorum. Durup durup manyaklık yapıyorlar. Nur gibi İslam. Ne kadar güzel,  özgür yaşanıyor İslamiyet.

Ne kadar hoş bir din. Cenab-ı Allah ne kadar ferahlık meydana getirmiş. Ne güzel, yokluk olacakken varlık olmuşuz. Dünya hayatıyla sonlandırabilirdi Allah. “Sizi sonsuz yaşatacağım” diyor. Ne kadar güzel, elhamdülillah, maşaAllah. Ki, Allah’ın şanına yakışan o olur zaten. Çünkü sevdiğini Allah niye sonlu yapsın? Seviyor, sevmek istiyor kulunu. Allah kısa bir sevgiyle yetinmez. Sonsuza kadar sevilmek ister Allah. Seveni neden durdursun Allah sevmesini? Kim ister sevilmenin durmasını? Allah hiç istemez. Onun için sonsuza kadar sevilmek istiyor Allah. Ama aşkla. Az bir sevgiyle değil, orta bir sevgiyle değil.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder