26 Aralık 2012

Kuran-ı Kerim'den Ayet Açıklamaları !


Şeytandan Allah’a sığınırım. “Biz onların seni dinlediklerinde ne için dinlediklerini”. Şeytandan Allah’a sığınırım. “Biz onların” o devrin müşrikleri, Peygamber Efendimiz (s.a.v.) zamanında Peygamberimiz (s.a.v.)’i dinliyor müşrikler, “Biz onların seni dinlediklerinde niçin dinlediklerini”. Dinliyorlar, izliyorlar, kontrol ediyorlar, onunla ilgili haberlere bakıyorlar. Peygamberimiz (s.a.v.)’e müşrikler o devirde çok tedirgindiler ve çok nefret ediyorlardı Peygamberimiz (s.a.v.)’den, çok haset ediyorlardı. Alçaklar kendi aralarında planlar yapıyorlar, oyunlar yapıyorlar, tuzaklar kuruyorlar, her türlü itliği çakallığı yapıyorlar o devirde. “Biz onların seni dinlediklerinde ne için dinlediklerini, gizli konuşmalarında”.

Yobazlar hep gizli konuşmalarında asıl alçaklığı yaparlar, halkın içinde pek konuşmazlar; orada çok temkinlidir yobaz takımı. Çok kahpedir onlar. Nefretini gizler. Çünkü menfaati var. Gizler. Ancak gıyabında söyler. “Gizli konuşmalarında da o zalimlerin:” diyor Allah bak yobazlar için, “o zalimlerin: “Siz büyülenmiş bir adamdan başkasına uymuyorsunuz” dediklerini çok iyi biliriz.” İsra Suresi, 47. Hep Peygamberlere “büyücü” denmiştir, “büyünün etkisinde”. Müslümanlar’a da hep büyünün etkisinde oldukları söylenmiştir. Hep o devrin yobazları Resulullah (s.a.v.) zamanında -Kuran’da çok mebzul ayet vardır- “siz büyülenmiş bir adamdan başkasına uymuyorsunuz” şeklinde, hep böyle sözler söylemişlerdir.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder