17 Aralık 2012

Bediüzzaman Darwinizme-Materyalizme Karşı Bilimle Fenle Cevap Verilmeli diyor!


 Şimdi Stalinizmi bilmeyenler, Leninizm’i bilmeyenler, PKK’nın da ne olduğunu anlamakta güçlük çekiyorlar. Diyorlar ki; ne istiyor bu adamlar ya falan diyor. Keyfimizi kaçırdı bu adamlar ne istiyor diyor. Ne yapsak da bunlarda kurtulsak acaba diyor. Yani razı, malını mülkünü falan da istese bir kısmını verip kurtulacak. Keyfimiz kaçtı diyor, rahatımız kaçtı. Toprak mı istiyorlar, onu da versek de kurtulsak diyor. Yeter ki bir rahat edelim diyor, huzursuz olduk diyor. Güneydoğu’yu da vermeye razı bir kısmı. Komünizmi, Stalinizmi anlamayan adam, bu kafada devam eder.

Bakın diyor ki Lenin, 1906 yılında, komünist devrinden 11 yıl önce Proletarya Dergisi’nde şöyle yazıyor; “Bir Marksist komünist kendini sınıf mücadelesine dayandırır.” Sınıf mücadelesi yani ezenle ezilenler. “Toplumsal barışa değil.” diyor. Adamlar diyor ya toplumsal barış, toplumsal barış diye bir şey olmaz diyor adam. “Belirli keskin siyasal ve iktisadi bunalım dönemlerinde sınıf mücadelesi doğrudan bir iç savaş gerektirir.” diyor. Açık açık söylüyor adam. Şimdi Didem Hocam sen şunu bir şuraya kadar oku, sonra ben anlatacağım.

DİDEM ÜRER: “Böyle dönemde Marksistler iç savaştan yana yerlerini almak zorundadırlar. İç savaşın herhangi bir ahlaki suçlaması, Marksist açıdan kesinkes benimsenemez.”

ADNAN OKTAR: Şimdi birçok kişi suçluyor değil mi PKK’yı?

DİDEM ÜRER: Evet.

ADNAN OKTAR: Lenin diyor ki, bize suçlama yapılamaz diyor zaten zaruri gerekli. Nereye suçluyorsunuz diyor, doğru yapıyorsunuz diyor. Adam da diyor ki, ben Marksist Leninist’im diyor, PKK’ya da karşıyım diyor. Dalga geçer gibi. Kardeşim Marksist Leninist’sen işte Marksizm Leninizm bu anlatıyor burada da.

DİDEM ÜRER: “Sosyal demokratların gururla ve böbürlenerek biz anarşist, hırsız, soyguncu değiliz, biz bunların çok üstündeyiz gerilla savaşını kabul etmiyoruz dediklerini görünce kendime soruyorum, bu adamlar ne söylediklerinin farkındalar mı?”

ADNAN OKTAR: Sosyal demokratlar yani CHP gibi partiler, Sosyal Demokrat Parti vardı ya o parti gibi veyahut işte klasik sol partiler. Onlara verdiği cevap ta bu, siz ne yapıyorsunuz diyor, neyi anlatıyorsunuz siz diyor. Eğer Marksist Leninist’seniz, samimi olun diyor. Marksizm Leninizm’in gereği budur diyor. Öbür türlü Marksist Leninist olamazsınız diyor adam. Evet.

DİDEM ÜRER: “Ülkenin her yerinde Karayüzlüler hükümeti ile halk arasında silahlı çatışmalar ve çarpışmalar oluyor. Devrimin gelişmesinin bugünkü aşamasında bu kesinlikle kaçınılmaz bir olgudur.”

ADNAN OKTAR: Devrim öncesinde bu oluyor diyor. Zaten adam ben devrimciyiz diyor. İşte devrim dediği de bu Lenin’in.

DİDEM ÜRER: “Bizim ilgilenmekte olduğumuz olgu, silahlı mücadeledir. Bu mücadele bireyler ve küçük guruplar tarafından yürütülmektedir. Silahlı mücadele birbirlerinden kesinkes olarak ayrılması gereken farklı iki amaca yöneliktir.”

ADNAN OKTAR: Küçük guruplar PKK’dır mesela küçük guruplar halinde faaliyet yapıyor, silahlı mücadele yapıyor. İşte Marksist Leninist düşüncenin gereği bu.

DİDEM ÜRER: “Önce bu mücadele kişilere, liderlere, ordu ve polisteki görevlilere suikast yapmayı amaçlar.”

ADNAN OKTAR: Adamlar ne yapıyor? Askerlere, polise suikast yapıyor. Kim söylüyor? Lenin söylüyor. Uygulayan kim? PKK, Marksist Leninist Stalinist düşünceyi uyguluyor.

DİDEM ÜRER: “İkinci olarak hem hükümete ait hem de özel kişilere ait para kaynaklarına el koyar.”

ADNAN OKTAR: Soygun yapıyor, gasp yapıyor. Güneydoğu’da da hemen hemen herkesi soyuyorlar yani işine gelen herkesi soyuyor adamlar, gasp yapıyorlar. Evet.

DİDEM ÜRER: “El konulan paralar, kısmen parti kasasına, kısmen özel silahlanma amacına ve ayaklanma hazırlığına ve kısmen de tanımlamakta olduğumuz mücadeleye katılan kişilerin geçimine gider.”

ADNAN OKTAR: Şimdi anlaşıldı mı PKK’nın yöntemi? Lenin’in anlattığı bu. Marksist Leninist olan PKK’da bunu uyguluyor bu. Sen devlet olarak Marksist Leninist düşünceye fikren karşılık vermezsen, fikri karşı propaganda yapmazsan, Marksizm-Leninizm gelişiyor. Marksist- Leninist propagandaya mutlaka bilimsel karşılık verilmesi lazım, cevap verilmesi lazım. Anti Darwinist, antimateryalist bilimsel karşılık verilmesi gerekiyor. “Bu yapılmadığında tevessül eder gelişir” diyor Bediüzzaman. “İkna ve telkin kabiliyeti geliştikçe, bu taun da” yani Marksist Darwinist Leninist düşüncede “gelişir” diyor. Buna karşı tek çözümün karşı bilimsel çalışma olduğunu söylüyor Bediüzzaman. Darwinizme-materyalizme karşı felsefeyle, bilimle, fenle cevap verilmesi gerekir diyor. Bunu da Hz. Mehdi (a.s)’a bırakıyorum diyor Bediüzzaman. Hz. Mehdi (a.s) ve talebelerine bırakmış.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder