13 Aralık 2012

Ağaçlar Allah'a Secde Etmektedir !


Kuran’ı okuyan kardeşleriz ısrarla Allah’ın üzerinde durduğu konular var, mükerrer, onlara çok önem vermeleri lazım. Kuran aslında o kadar karışık değil. ‘Okursun okursun anlayamazsın’ diyorlar, sahtekârlık yapıyorlar. Niye anlayamasın? Gayet kolay, çokta net. Mealden baktın mı anlaşılıyor. Ama biz fıkıh çıkaramayız. Fıkıhı âlimlerden alırız inşaAllah.

Mesela bak diyor ki Cenab-ı Allah; “Rahman ve rahim ola Allah’ın adıyla. Şeytandan Allah’a sığınırım. 2 ayet. ‘Rahman olan Allah Kuran'ı öğretti’ Kim öğretiyormuş? Allah öğretiyor. Âlimden öğrendim, âlime öğreten Allah, sana öğreten Allah. “İnsanı yarattı. Ona beyanı (açıklamayı) öğretti.” Konuşmayı kim yaratıyormuş Allah yaratıyor. “Güneş ve ay bir hesap iledir. Bitki ve ağaç secde etmektedirler.” Mesela bu bir sırdır. Saçları yerde ağaçların tepe üstü duruyorlar maşaAllah, ayakları yukarda oluyor ağaçların, başları yerde inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder