05 Aralık 2012

Kurtarılmış Bölge diye bir şey olmaz !


 Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, güç kuvvet versin, kahraman ordumuza, polisimize. Milli İstihbarat Teşkilatımıza da Allah güç kuvvet versin. Hayır yolda yollarını açık etsin, inşaAllah.


Yalnız Türkiye’de kurtarılmış bölge iddiası var komünistlerin. Buna devlet müsaade etmemesi lazım. O iddiayı devlet yalatması lazım. O tükürdüklerini yalatacaklar. Kurtarılmış bölge diye bir şey olmaz. Devletin, polisin rahatça girdiği, halkın rahatça gezdiği semtler olması lazım. Hiçbir semt, hiçbir mahalle halkın tedirginlikle gezeceği bir şekilde olamaz, hiçbir şekilde olmaz. Mutlaka bunların düzeltilmesi lazım. İstanbul’da da olsun, başka yerde de olsun, Ankara’da, İzmir’de de olsun, kurtarılmış mahalle, sokak iddialarına devlet, en keskin şekilde cevap vermesi lazım. Hiçbir şekilde kabul edilemez.

Halk oraya rahatça girip çıkamıyorsa, polis rahatça girip çıkamıyorsa, devletin memurları tedirgin oluyorsa orada bir fitne var demektir. Bunu devlet kabul edemez, hükümet bunu kabul edemez. İdare edelim denemez. Her ne pahasına olursa olsun mutlaka onun düzeltilmesi lazım. Yani o bir düşman işgali gibidir. Devletin her yeri özgür olması lazım. Komünist işgali varsa bir yerde on metre kare bile olsa kabul edemeyiz. Komünist işgalini kabul etmeyiz. Her yerde göğsümüzü gere gere gezmemiz lazım. Devletin böyle kesin kararlı, asla taviz vermeyen bir politikası olması lazım.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder