16 Aralık 2012

İnsanlar Hz Mehdi (as)'ı Sevecek ve O'na Bağlanacaklardır!


 Hz. Mehdi (a.s.)’dan bahsedilmedikten sonra, Hz. Mehdi (a.s.) özlemi olmadıktan sonra alimler Hz. Mehdi (a.s.)’ı aramak için, Hz. Mehdi (a.s.)’da birleşmek için toplanıp karar vermedikten sonra yüzlerce yıl dünyanın ömrü olsa, yüzlerce yıl bu dileklerini yerine getirseler yüz milim ilerleyemezler mümkün değil. Erbakan Hocam bütün ömrü boyunca İttihad-ı İslam için uğraştı, Türk-İslam Birliği için uğraştı ama hiçbir şekilde olmadı bu. Hiçbir şekilde de bir güç sağlanamadı. Oluşması için mutlaka Hz. Mehdi (a.s.). Bakın, görüyorsunuz Suyuti’nin hadisleri, bir tane iki tane değil Peygamberimiz (s.a.v.) yüzlerce, binlerce Hz. Mehdi (a.s.) ile ilgili hadis söylemiş. 
Sahabeler gece-gündüz Hz. Mehdi (a.s.)’dan sormuşlar. Adamı ilgilendirmiyorsa o zaman da Allah İttihad-ı İslam’ı vermiyor işte o zaman. Çözüm nettir yani onun dışında, “Haydi toplanalım siyasi çözüm bulalım” bulamazsın. Gelin bizim partimizin etrafında toplanın İttihad-ı İslam’ı yapalım, toplanmazlar. Gelin benim liderliğim etrafında toplanın, toplanmazlar. Ancak Hz. Mehdi (a.s.)’ı kabul edecek şekilde insanların gönlü, kalbi Allah tarafından yönlendirilmiştir. Hz. Mehdi (a.s.)’ı sevecek ve Hz. Mehdi (a.s.)’a bağlanacak şekilde ruhlar emir aldı. Müslümanların ruhları KaluBela’da bu emri aldılar. Onun dışında insanların bir başka kişiye bağlanma yeteneği yok, iradesi yok istese de bağlanamazlar. KaluBela’da Hz. Mehdi (a.s.)’a bağlanacağız diye söz verdi insanlar.
 Onun dışında birini getirdiğinde yabancılar, yapamaz. İç güdüsel olarak mümkün değil, gücü yetmez, yapamaz. Yapmasını istiyorsan, kabul etmesini istiyorsan Hz. Mehdi (a.s.)’ı getirirsin, Mehdiyet’i gündeme getirirsin, anlatırsın onlarda hissi kalbelvukuyla Hz. Mehdi (a.s.)’ı bulurlar. İnsanlar Hz. Mehdi (a.s.)’ı bulacak şekilde yaratılıyor, Hz. Mehdi (a.s.)’ı hissedecek şekilde yaratılıyor. Ona göre Allah planı yapmış, ona göre kainatı düzenlemiş. Alametlerini hazırladı sanki böyle düğüne gidiyor gibi hazırladı Allah Hz. Mehdi (a.s.)’ı. Bütün alt yapısını hazırladı, gökte kuyruklu yıldızları çıkardı, iki uçlu kuyruklu yıldızı çıkardı, 15 gün arayla Ay ve Güneş tutulmalarını yaptı, Allah. Kabe’deki baskını meydana getirdi Cenab-ı Allah. 
İran, Irak’taki olayları meydana getirdi. Irak’ın işgalini Kader’de Allah meydana getirdi. Afganistan’ın işgalini Kader’de Allah meydana getirdi. Her türlü alametini oluşturdu,Cenab-ı Allah. Hz. Mehdi (a.s.)’ı öğretti, Hz. Mehdi (a.s.)’ı sevdirdi, Hz. Mehdi (a.s.) hakkında insanların kafasında kuşkuları gittikçe dağıtıyor. Çünkü bilinmeyenler vardı. Bir süre sonra tamamen Hz. Mehdi (a.s.)’ı kalplere rabt etmiş olacak. İşte Mustafa Kamalak Hocamız konuştu, ne güzel derler Allah razı olsun, teşekkür ederiz. 20 yıl daha söylese yine teşekkür ederler. Bisküvi yerler, çay içerler giderler. Ama Mehdiyet’i gündeme getirirsen net netice alırsın.
Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder