14 Aralık 2012

Allah İçin Yaşayana Allah Güzel Bir Evlilik Yaşatır!


“Hocam, ben otuz yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim” diyor. MaşaAllah, zaten yeterli bu kadar olması. Abdullah, kendini yetiştir. Kuran’ı oku baştan sona, efendim ahlakını güzelleştir, genel kültürünü artır, Allah’a kendini ada. Deccaliyet’e karşı cehdet. Hayatın bütün yönlerinden çekilerek diyor değil mi Allah peygambere, gece gündüz Allah için yorul diyor. Peygamber’i biz örnek almakla mükellefiz. Hayatını Allah’a vakfet, mücahit ol, günün ceht ile geçsin, nefes alacak vaktin olmasın. O arada Allah sana isterse mal da verir, imkân da verir, para da verir, evleneceksen eş de verir. Ama sen bunların hepsini bırakıp ben evleneceğim dersen, evlendiğinde farz edelim, zaten evlenemezsin de Allah nasip etmez. Farz edelim evlendiğinde, Allah sana bir tane ölü nasip eder, ölüyle evlenirsin bilmezsin onun öyle olduğunu, zombi, zombi bir kadınla evlendirir. İflahını keser, mahvolursun. Bütün deliliğini, sana en iğrenç şekilde ortaya koyar ve seni mahveder, psikolojin bozulur, gücünü kaybedersin, manyak olursun adeta söyleyeyim. Nefret edersin.

Çünkü Allah’a değer vermemiş oluyorsun hâşâ, Allah da sana değer vermez. Sen Allah’ı unutursan Allah da seni unutur. Çünkü insanlar Allah’ın birer tecellisidir sen önce Allah’ı isteyeceksin. Allah için yaşayacaksın,  Allah’a kendini adayacaksın Hz. Meryem gibi, Hz. İsa Mesih gibi bilmiyor muydu onlar evlenmeyi? Onların aklı yok muydu? En akıllıydı onlar. Hz. Meryem ailesiyle diyor kendi arasında bir perde çekti kendini Allah’a adadı. Kendini Allah’a vakfetti, hiç evlenmeden Cenab-ı Allah ona Hz. İsa Mesih’i Ulül Azim bir peygamberi nasip etti ve hayatı nefis güzel geçti annemizin. Değil mi? Hz. İsa Mesih hiç evlenmedi, bilmiyor muydu evlenmeyi? Allah’a kendini adadı. Cenab-ı Allah’ın yanında şu an, meleklerle, yine ibadet ediyor, yine evli değil. Bak sırf Hz. İsa için bu ayet vardır. Meleklerle ibadet eden tek peygamberdir Allah katında. Bütün peygamberler ayrı. Hz. İsa Mesih’i Allah ayrı tutmuş. “Mesih ve yakınlaştırılmış melekler, Allah'a kul olmaktan kesinlikle çekimser kalmazlar.”diyor. Ölü olan ibadet etmez, diri olan ibadet eder. Melekler diridir, Hz. İsa Mesih de diridir. Kuran ayeti. Diri olduğu için ibadetine devam ediyor. Yeniden dünyaya gelecek, o geldiğinde ben evlendireceğim inşaAllah, o hak ediyor. Sen de Hz. İsa Mesih gibi ol, seni de evlendirelim. Bizzat evlendireceğim Allah’ın izniyle. En güzel kızla evlendireceğim inşaAllah, Hz. İsa Mesih’i Allah’ın izniyle.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder