15 Aralık 2012

İslam'ı Anlatma Şevki İnsana Canlılık Verir !


 Adnan Hocam, benim uykum çok ağır, uyurken telefonları falan hiç duymuyorum. Bir dava adamı için çok büyük bir eksiklik bu, ya çok acil önemli bir konu olursa, arkadaşlarım bana ulaşamazsa, güzel Hocam. Uykumun hafif olması için ne yapmalıyım, anlatır mısınız? Çok derin sevgilerimle güzel ellerinizden öpüyorum. Bir tanecik Hocam.”

Uykusu ağır olanların yapacağı, bir kere ağır yiyeceklerden kaçınacaklar. Kanı sulandıracak yiyecekler, yiyecekler. Uykularına dikkat edecekler, çünkü uykusuz kaldıkları için derin uyuyorlar. Mesela başka işlere vakit ayırmasın. Hemen eline geçen fırsatta en az yedi saat uyuyacak şekilde ayarlasın. Eğer normal uyuma düzenine geçerse, rahat kalkabilir ama uykusuz kalınca tabii ki, bazen baygın halde olabilirler, çok şiddetli uyku hissi olabilir. Bir de Allah’a dua edeceksin, en başta, Ya Rabbi diyeceksin beni güzellikle uyut güzellikle kaldır, uykumu hafifi tut Ya Rabbi diyeceksin, inşaAllah.

Uykumda canımı aldığında Ya Rabbi canımı hemen ver. Canını Allah vermiyor bekletiyor. Ağır olmasının nedeni o. Koma görünümünde ölü olarak duruyor. Her uyuyan biliyorsunuz ölür, yani komada olur, canı alınmış olur. Ya Rabbi canımı güzellikle al, canımı güzellikle ver diyeceksin. Dua edeceksin, inşaAllah. Sabahları beni erkenden kaldır Ya Rabbi diyeceksin, inşaAllah. Bir de basık olmasın yattığı yer. Havadar olsun, temiz. Keten pamuklu kumaşların kullanıldığı bir yatak olursa, güneş alan bir yer olursa iyi olur. Güneş almayan yerlerde de ağır uyku olabilir. Havasız olmaması özellikle, havadar olması çok olumlu etki yapar.

Sevinç içinde ol bir de. Yani neşeli olursan, bir an önce uyanmak istersin. Yeniden diri olup, İslam’a Kuran’a hizmet istersin. İçinde bir İslam’ı yayma heyecanı coşkusu olsun. Büyük bir heyecan duy bundan. Sabah olsa da hemen İslam’ı Kuran’ı anlatmaya gayret etsem, kitap dağıtsam, hayır hasenat peşinde olsam, sevdiklerimle beraber olsam diye hırs yapacaksın. O zaman seni Allah uyandırır, inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet   programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder