24 Aralık 2012

Bizden Sonraki Nesil Kıyameti Görecek !


 Dünyanın sonu geldi, kıyamet yakın bizden sonraki nesil kıyameti görecek. Yani bozulmayı zaten bu yeni nesil görür, genç nesil görür. Bozulmanın başlangıç tarihini görür. Onların çocuklarının yaşlılık dönemine rast gelecek kıyamet. Yani bizden sonraki nesil ve ondan sonraki neslin çocuklarına rast geliyor, yani çok yakın. Şuan ki mesela 3 yaşındaki olan çocuklar, İslam’ın bitmeye başladığı devrin hem hâkimiyeti görecek, hem de bitmeye başladığı devri görecekler. 80, 90 yaşına kadar yaşayanlar, görecekler. O devirde doğanlarda, 3 yaşında 4 yaşında olanlarda daha fazla bir vakit geçmeden yani 60 yaşındayken mesela 60, 70 yaşındayken kıyameti görecekler. Ama bilimde teknolojide acayip ilerlemeler olacak Allahuâlem onu da göreceksiniz, yani genetikle oynayıp, çok acayip gelişmeler oluşturacaklar.

Hatta insanlar, bizde insan yaratırız demeye başlayacaklar. Yani genetik öyle ilerleyecek ki, genetik bilimi bunu da göreceksiniz. Yani insanlar böyle şekillendirecekler, insanla hayvan karışımı hayvan gibi böyle mahlûklar elde etmeye kalkacaklar. İki hayvanı karıştırıp, mesela hayvanla bitkiyi karıştırıp garip şeyler yapmaya kalkacaklar. Tam böyle insanlarla, yaratılmışlarla oynadıkları bir dönemde böyle ortalığı batırdıkları bir dönemde. Dünyada çölleşecek o döneme yani yağmurların yağma şekli bozulacak. Mesela bir yerde yoğun seller varken, bir yerde çok yoğun kuraklık olacak. Savaşlar artık çete savaşına dönecek, yani insanlar gördüğü yerde saldıracaklar dünyanın her tarafında. Öyle bir dönemde, azgın bir dönemde kıyamet kopacak.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder