13 Aralık 2012

Kuran Tek Başına Yeterlidir !


İçinden çıkılmaz bir kitap olarak indirmemiştir Allah Kuran’ı. Oyun oynuyorlar,  yalan söylüyorlar onlara kanmasınlar. Kuran tek başına yeterlidir. Peygamberimiz (sav)’in şerh ettiği şekilde efendim Kuran yaşanacak. Gayet sade bir dindir, karmaşıklığı yoktur Kuran’ın. Nedir? Barışçıl olacağız, zulme müsaade etmeyeceğiz. Sevgi dolu olacağız ama sevgi zaten içimizde var, sadece onu yaşayacağız. Barışçıl zaten Allah bizi barışçıl yaratıyor, şiddetten biz zaten rahatsız oluruz. Zaten ruhumuzda cömertlik vardır, dağıtacağız. Zevklidir, hoştur. Ondan sonra affedeceğiz, o da rahatlık verir.

Çünkü affetmemek sıkar insanı. Ondan sonra zina etmeyeceğiz. Zinada insanın içi kararır, cinsi gücünü kaybeder insan, arzusunu kaybeder. Yani kadına karşı isteği kalmaz. İçindeki o enerji parçalanır, yok olur, mahvolur. Allah vermesin erkek olsun, kadın olsun yüzüne fahişe nursuzluğu gelir. Vazgeçtiğinde gider üstünden. Onu yaşadığı müddetçe o nursuzluk üstünde kalır. Fahişe kartlığı gelir üstüne erkek olsun, kadın olsun çok kötü olur. Öbür türlü iman letafeti iman tatlılığı olur. Tevrat’ta da diyor “kuzu eti gibi olur müminlerin eti” latif olur. Ayette de var “derilerinin yumuşama vakti gelmedi mi” diyor Cenab-ı Allah. Mesela 70 yaşında bile olsa cildi güzel olur, hoş olur. Kadın olsun, erkek olsun nur olur üstünde, ferahlık olur. Ama böyle kaşar tiplerde Allah bir kaşarlık oturtturur üstlerine. Çok arsız, hayâsız bir ifade oluşur yüzlerinde. İmanla, samimiyetle onu mümin kendi üzerinden alır, Allah’ın dilemesiyle inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder