05 Aralık 2012

Günahsız İnsanlar Öldürülmeden Hz Mehdi (as) Çıkmaz!



“Günahsız insanlar öldürülmeden Mehdi çıkmaz.” O zaman nedir? Önce günahsız insanlar öldürülüyor. Kim yaratıyor? Allah yaratıyor. Hz. Mehdi (a.s)’ın fark edilmesi için bu gerekiyor. “Günahsızlar öldürüldüğünde, onları öldürenlere yer ve gök ehli buğz ederler.” Yer ve gök ehli buğz ediyor. “Mehdi insanlara gelir de onu yeni gelin gibi aşk ve muhabbetle kucaklarlar.” diyor hadiste. “O yeryüzünü adaletle ve nesafetle doldurur. Arz nebatatını çıkarır, gök de yağmurunu yağdırır. Ümmetim daha önce görülmemiş biçimde nimetlenir.” Hiç görülmemiş bir şekilde. Bak bu çok önem bir ifade. “Daha önce görülmemiş biçimde nimetlenme.” Hz Süleyman diyor ya; “Ya Rabbi! Hiç kimseye göstermediğin nimeti, mülkü bana ver.” Hz. Mehdi (a.s) devrinde de bak ne diyor hadiste; “Daha önce görülmemiş bir biçimde nimetlenir ümmet.” diyor.


“Emiriniz filandır. İşte bu yeryüzünü adaletle dolduracak olan Mehdi’dir.” diye nida ediliyor semadan. Yani radyolardan, televizyonlardan.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder