31 Ekim 2012

Allah-u Teala İslam'ı Hz Mehdi (as) ile sona erdirecektir!



“Hiçbir tarafın ondan mahfuz kalmayacağı bir fitne zuhur edecek.” Her yerde fitne var, bütün İslam aleminde. “Bu fitne kaldığı yerden hemen başka bir tarafa yayılacak.” Mesela bir gün orada bomba patlıyor, öbür tarafta bir suikast yapıyorlar, öbür gün orada başka. Ne diyor; “kaldığı yerden hemen başka bir tarafa yayılacak.” Yani sürekli sıçrıyor fitne. “Sürekli sıçrayacak, hareket edecek” diyor. Yani sürekli aynı yerde kalmayacak. Bir gün orada, bir gün orada, bir gün orada, “bu şekilde fitne olacak” diyor. “Ve bu durum, bir münadinin semadan seslenerek; ‘Ey insanlar! Emiriniz artık Mehdi’dir’ demesine kadar devam edecektir.” Yalnız bu rivayet, şu rivayetle tam destekleniyor; “Hz. Mehdi (a.s) çıkarken” yani daha çıkmamış, çıkarken, yavaş yavaş “başında bir sarık olacak, bir münadi” bağıran, konuşan kişi, başında sarık var. “Bu, Allah’ın halifesi olan Mehdi’dir, ona uyunuz şeklinde nida edecektir.”

Yani bu kişinin Hz. Mehdi (a.s) olduğunu ima edecek, Hz. Mehdi (a.s) olduğuna işaret edecek. Başında sarık olan bir kişi. Kimdir bu? Şeyh Nazım Hocamız. Sarığı hakkıyla takan başka bir kişi de yok. Dünyada en düzgün, sünnete en uygun olarak sarık takan, Şeyh Nazım Kıbrısi Hazretleri’dir. Ve onun talebeleridir, halifeleridir, vekilleridir. Başta Şeyh Ahmet Yasin. Hem Seyyid hem Şerif’tir, maşaAllah. Şeyh Nazım Hocamız da hem Seyyid, hem Şerif’tir. Şeyh Hişam Hazretleri, Şeyh Adnan Hazretleri, kardeştirler ikisi de, çok mübarek şeyhtirler. Saysan bitmez Şeyhimiz’in halifelerini, bir tane, iki tane, on tane değil, maşaAllah.


“Allah-u Teala, İslam’ı nasıl Resulullah (s.a.v)’le başlatmışsa; Hz. Mehdi  ile de sona erdirecektir.” Bitiyor Hz. Mehdi (a.s)’dan sonra. Hateme veli. Onunla bitiyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "20 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder