30 Ekim 2012

Mehdiyetin ayak sesleri !



DİDEM ÜRER: Hocam Oktarların gezileri devam ediyordu. Oktar ve Altuğ Washington DC’de çeşitli basın kuruluşları ve politika uzmanları ile de görüştüler. Hepsiyle hem röportaj yaptılar hem de sizin çalışmalarınızdan, kitaplarınızdan verdiler. Uygun görürseniz tanıtarak resimleri açıklamak istiyorum.


 Birincisi; Hudson Enstitüsü’nden Seth Cropsey: Ronald Reagan ve George Bush dönemlerinde orduda ve Savunma Bakanlığı’nda görevler almış. Neocon politikacı, uzman kişi. İkincisi; Woodrow Wilson Uluslararası Alimler Merkezi’nden Aaron David Miller: Amerika’nın altı dönem boyunca Dışişleri Bakanlığı’na, Ortadoğu-Arap-İsrail politikalarına danışmanlık yapmış, Yahudi asıllı uzman. Ayrıca Amerika istihbarat bürosunda ve Dışişleri Bakanlığı politika planlama bölümlerinde kıdemli üye olarak görev aldı. Üçüncüsü; Third Way isimli düşünce kuruluşundan Bill Schneider: CNN’in eski kıdemli politika analizcisi ve kıdemli politik danışman. Dördüncü; Hudson Enstitüsü’nden Michael Horowitz: Enstitünün uluslararası dini özgürlük projesi başkanı. Düzenli olarak Amerikan kongresinde ifade vermesi ve görüş bildirmesi için çağrılan kıdemli danışman. Beşincisi; RAND kuruluşundan Angel Rabasa: Dışişleri ve savunma bakanlıklarında çalışmış kıdemli politika bilimci. Altı; George Washington Üniversitesi’nden Dr. Seyyed Hossein Nasr: İran asıllı İslami bilimler profesörü ve filozof. Günümüz dünyasında en önemli ve en saygın İslam alimlerinden biri kabul ediliyor kendisi. Yedinci; Johns Hopkins Üniversitesi Dış Politika Enstitüsü’nden Joshua Muravchik: George Bush Enstitüsü’nün kıdemli üyesi. Yahudi asıllı Neocon politikanın öncülerinden diye tanınıyor. Sekiz; Hudson Enstitüsü’nden Doktor Tevi Troy: Eski Sağlık Bakanı Yardımcısı. Bush döneminde Bush’un iç politikalarına danışmanlık yaptı ve Ortodoks Musevi olarak Beyaz Saray’ın Musevi cemaatiyle bağlantısını üstlendi. Sonuncu olarak da Uluslararası Din ve Diplomasi Merkezi’nden Douglas Johnston: Bu merkezin başkanı ve inanca dayalı politika anlayışının öncüsü. Hem politik hem askeri alanda savaşı önleyici diplomasi yürütülmesi, hükümetlere danışmanlık yapan ulusal güvenlik uzmanı.

ADNAN OKTAR: MaşaAllah. Mehdiyet’in ayak sesleri, inşaAllah. Çok güzel, şahane çalışmalar; bayağı güzel. Hocam, sen şahane şeyler anlatıyorsun, onun için ben zatı alinize sözü tevdi ediyorum.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "18 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder