07 Ekim 2012

Hz Mesih (as) için Dua ederse,zaten konu biter!



DİDEM ÜRER: Bu, Stern Dergisi’nde çıkmış bu hafta; 91 yaşındaki Haham Rabbi Ovadia Josef, Yahudileri İran’ın yıkımı için, dua etmeye davet etmiş. Eskiden baş haham olan ve bugün İsrail’in Şas Partisi’nin, dini lideri olan Haham, “Benjamin Netanyahu tarafından İran atom programı hakkında kendisine geçen hafta detaylı bilgi verildiğini” söylemiş.

ADNAN OKTAR: Haham Efendi bunu istiyor ama Hz. İsa Mesih (a.s)’ın çıkması için dua etmiş mi? Biz onu duymadık ki. Hz. Mesih (a.s) için dua ederse, zaten konu biter. İran ne? Allah’ın gücü her şeye yeter. Asıl İran’ın kurtuluşu için dua etsin. İranlı insanların hidayeti için dua etsin. İttihad-ı İslam için dua etsin. Hz. İsa Mesih (a.s)’ın zuhuru, Hz. Mehdi (a.s)’ın zuhuru için dua etsin ve “Ya Rabbi bize Moşiyah’ı-Kral Hz. Mesih (a.s)’ı göster” desin. Biz yazalım konuşalım, duayı düzeltsin. Böyle dua olmaz. Yıkım için dua olur mu? Güzellik için dua etsin. Allah’tan hidayet istesin. Bütün bölgenin İslam’a, muhabbete, iyiliğe, güzelliğe gelmesi için dua etsin. Yıkım, onlarda onlar için dua edecek. Olur mu öyle? Kral Mesih (a.s)’ın gündeme getirilmesi yeterlidir, Allah’tan istenmesi yeterlidir. Bunu gürül, gürül duyalım Haham Efendiden ve diğer hahamlardan. Tek kelime duymuyoruz. Gündem olsun, televizyonlarda yayınlansın.“Ya Rabbi bize Moşiyah’ı göster” diye dua etsinler. Onu konuşalım.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "2 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder