22 Ekim 2012

Devlet fosilleri sergilesin !


 Allah'a iman normal akıllı bir insanın, yani normal tavrı. Şimdi mesela bakıyoruz arabalar var, evler var, insanlar var. Allah bize beynimizde bunu göstertiyor. Nasıl açıklanır, ne deriz?

Allah’a inanmak insanlardan bir şey götürmez ama inanmamak götürür, felaket getirir. Anarşi olur, terör olur, neşesizlik olur, kötülük olur, huzursuzluk olur. Türkiye’de devletin Darwinist, materyalist eğitim vermesi, “Allah yaratmadı tesadüfen oluyor” demesi devletin yani “kainatı Allah yaratmadı insanları, canlıları Allah yaratmadı tesadüfler sonucu oluyor kainat da öyle Allah yaratmadı tesadüfler sonucu oluyor” derse devlet ki diyor eğitim o şekilde. Bu bereketsizlik getirir, çok büyük uğursuzluk getirir, Allah esirgesin. Birde doğru bir şey değil zaten. Bilimsel olarak da doğru değil, vicdanen de doğru değil, aklen de doğru değil. Doğrusu neyse onu söyleyelim, anlatalım, bilim neyi söylüyorsa onu anlatalım. Devlet fosilleri sergilesin. On binlerce, yüz binlerce fosil var Türkiye’de, sergileyelim. Görsün insanlar, yorumu bakanlar kendileri orada açıklarlar.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "11 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder